MENU
Showrooms

Elke inrichting is denkbaar, creëer uw ambiance!

Tijdelijke showroom

Op zoek naar een tijdelijke showroom voor uw productpresentatie? De demontabele showrooms van Neptunus bieden een geschikte oplossing. Onze demontabele gebouwen kunnen snel op uw gewenste locatie worden gebouwd. Of u nu een pop-up showroom zoekt voor enkele maanden of juist meerdere jaren behoefte hebt aan extra ruimte. Neptunus heeft verschillende demontabele gebouwen die uitstekend voor uw doel kunnen worden ingericht.

Voordelen van een tijdelijke showroom

Een demontabele showroom van Neptunus brengt veel voordelen mee ten opzichte bestaande bouw of nieuwbouw. De gebouwen van Neptunus kunnen volledig naar wens worden ingericht en van alle gemakken worden voorzien. U bepaalt zelf de locatie, grootte en gebruiksperiode en het gebouw kan volledig worden ingericht met alarminstallatie, klimaatvoorzieningen, automatische schuifdeuren en meer. Zo voldoet deze volledig aan uw wensen, in tegendeel tot een bestaande showroom die u zou huren.

Daarnaast loopt u met een tijdelijke showroom minder financieel risico. Door te kiezen voor een demontabel gebouw van Neptunus, hoeft u niet de grote investering te doen die u bij een permanent gebouw zou moeten doen. Hierdoor kunt u eerst ervaren of er inderdaad potentie is op uw gewenste locatie. Daarnaast kan de tijdelijke showroom altijd afgebroken worden en op een andere locatie weer worden opgebouwd, zelfs na 15 jaar. Dat noemen wij flexibel bouwen!

Neptunus-Evolution-Whirlpool-Peterborough-tijdelijke-showroom
Tijdelijke showroom voor Whirlpool

Een tijdelijke autoshowroom huren

Onze demontabele showrooms zijn al geregeld ingezet voor autoshowrooms van grote en kleine autodealers. Zo bouwden we in Engeland al een tijdelijke showroom voor McLaren en in Duitsland een BMW Autohaus. Of u nu een grote ruimte voor tientallen auto’s nodig hebt of slechts een paar auto’s wilt laten zien. Neptunus bouwt snel de geschikte voorziening.

Temporary Interior of showroom HR Owen
Tijdelijke showroom voor Bentley en Lamborghini in Hatfield

Waarom een showroom van Neptunus?

Neptunus levert hoogwaardige showrooms. Deze zijn niet te onderscheiden van een permanent gebouw en beschikken over dezelfde eigenschappen van hightech alarmsystemen tot sanitaire voorzieningen. U bepaalt het volledig zelf.

 • Zeer korte lever- en bouwtijd

 • Gebruiksduur van enkele maanden tot vele jaren

 • Optimale isolatie

 • Duurzaam: volledig demontabel en herbruikbaar

 • Modulair: flexibel in afmetingen en design

 • Eenvoudig te compartimenteren

 • Uitstraling en eigenschappen van een permanent gebouw

 • Turnkey: totaalpakket van concept, realisatie tot sleuteloverdracht!

 • In huur of koop

showrooms referenties

Tijdelijke showroom BMW

showrooms referenties

McLaren Showroom

showrooms referenties

Tijdelijke showroom voor luxe auto’s

showrooms referenties

Whirlpool Showroom

Waarom een demontabele showroom bouwen?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een tijdelijke showroom van Neptunus.

 • Het bestaande aanbod aan showrooms voldoet niet aan uw eisen of is niet beschikbaar
 • Ter overbrugging van een bepaalde periode (tijdens verbouwing of renovatie)
 • Ter vervanging of aanvulling van/ op bestaande faciliteiten
 • U wilt een nieuw product lanceren en heeft extra ruimte nodig
 • U ziet een groeimarkt voor uw business maar wil (nog) geen permanente investering doen
 • In geval van calamiteit, zoals bijvoorbeeld brand

Heeft u behoefte aan tijdelijke (extra) ruimte voor uw product? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs en wij zorgen voor een advies op maat!

Tijdelijke showroom voor enkele dagen

Onze demontabele gebouwen, de Flexolution en Evolution, worden voornamelijk ingezet voor langere periodes vanaf enkele maanden. Heeft u slechts enkele weken of dagen behoefte aan een showroom? Dan bieden onze luxe tenten een uitstekend alternatief. Onze Alure en Alure Globe zijn vaker ingezet als tijdelijke showroom voor bijvoorbeeld een productlancering. Deze hebben een professionele uitstraling en zijn volledig naar wens in te richten. Hiermee doet u de naam van uw product eer aan!

Ford Engine Launch

Interesse in een tijdelijke showroom?