MENU

Certificering

Certificering

Neptunus staat voor kwaliteit. Wij dragen niet alleen optimale zorg voor onze producten, diensten en processen, maar zeker ook voor de veiligheid van onze mensen en omgeving.

VCA** 2017/6.0 Certificering

Veiligheid, gezondheid en aandacht voor het milieu zijn belangrijke onderwerpen. Neptunus toont met de VCA** 2017/6.0 certificering* aan dat alle medewerkers door vakopleiding, bedrijfsinstructies en regelmatige voorlichting in staat zijn hun taken op een veilige, gezonde en (milieu)verantwoorde wijze te verrichten.

*: VCA** voor het toepassingsgebied “het monteren en demonteren van demontabele gebouwen (Nace code; F43)”

ISO 9001:2015

Kwaliteit en klantgerichtheid zijn speerpunten bij Neptunus. Met de ISO 9001 certificering is dit ook formeel erkend. Daar zijn we trots op, want aan het verbeteren van onze bedrijfsprocessen wordt veel aandacht besteed. U -als klant- en de vraag: “Hoe kunnen we u beter van dienst zijn?” staan hierbij centraal.

ISO 14001:2015

“Om wereldwijd leider in duurzaam ondernemen te zijn op het gebied van herbruikbare en recycleerbare, demontabele gebouwen” Neptunus Group – Duurzaamheidsvisie

Verantwoordelijk omgaan met het milieu en de omgeving waarin we werken is één van de belangrijkste pijlers van Neptunus. We hebben onze producten ontwikkeld zodat ze bijdragen aan een duurzamere en verantwoorde samenleving. Door het demontabele karakter zijn onze constructies herbruikbaar en ‘future-proof’. Alles in onze processen, van ontwikkeling en productie tot bouw van onze demontabele gebouwen, is afgestemd op herbruikbaarheid van alle bouwelementen en duurzaamheid in de ruimste zin van het woord. Onze ISO 14001:2015 certificering erkent en bekrachtigt onze processen, doelen en ambities met betrekking tot duurzaamheid.

Meer weten?