MENU
IJsbanen & Winterevents

Stabiele systeemvloer op maat gemaakt voor uw tijdelijke ijsbaan

Tenten en accommodaties voor tijdelijke ijsbanen & winterevenementen

Bent u op zoek naar een tijdelijke ijsbaan of stabiele vloer als basis voor uw ijsbaan in uw stadscentrum, een representatieve accommodatie of overkapping voor uw winterevent, een horeca-paviljoen voor uw winterevent of ijsbaan…en wilt u beschikken over representatieve tijdelijke accommodaties? Dan heeft Neptunus de oplossing voor u.

Flexibel en duurzaam: onze tenten, paviljoenen, hallen en accommodaties zijn zeer snel te bouwen en te demonteren, en verkrijgbaar in vele uitvoeringen en afmetingen. Al onze tenttypen zijn onderling koppelbaar. Ook hebben we accommodaties in ons assortiment die zijn voorzien van geïsoleerde wanden en een geïsoleerd dak: het voordeel laat zich uitrekenen in de besparing op energiekosten.

Stabiele systeemvloer op maat gemaakt voor uw tijdelijke ijsbaan:
De verhoogde systeemvloer van Neptunus is ongeëvenaard. De vloerdelen worden vaak als stevige en stabiele basis voor tijdelijke ijsbanen gebruikt.

winter event Neptunus

De tenten, paviljoenen en hallen van Neptunus kunnen ingezet worden voor uw:

  • IJsbaanoverkapping

  • IJssculpturenland

  • Tijdelijk winterrestaurant

  • Horeca paviljoen

  • IJsbaanvloer

  • Feesttent

ijsbanen & winterevents referenties

IJsbeelden festival

ijsbanen & winterevents referenties

Snow Queen Trophy

ijsbanen & winterevents referenties

Spengler Cup

Welke tent heeft u nodig voor uw ijsbaan of winterevenement?

Neptunus levert in heel Europa tenten voor ijsbanen en winterevenementen. Ons grote assortiment tenten en hallen biedt de optimale mogelijkheden voor uw ijsbaan, wintersport- of winterevenement.

Onze Aluhal is de basisoplossing voor een tochtdichte hal die snel opgebouwd kan worden. Voor een luxueuze eye-catcher zijn de Alure en Alure Globe zeer geschikt. Al onze tenten beschikken over een standaard cassettevloer. Deze biedt ook een solide basis voor een ijsbaan.

Op zoek naar een full-service oplossing met inrichting en verwarming? Onze Evolution is dé tijdelijke oplossing voor uw evenement. Dit door Neptunus ontwikkelde tijdelijke gebouw heeft uitstekende isolatiewaarden en wordt onder andere ingezet voor het legendarische ijshockeytoernooi Spengler Cup in het koude Davos.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw winterevenement?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat. Wij helpen u graag verder!

Neptunus-Evolution-Spengler-Cup-Davos-VIP-Gebäude

Wilt u weten wat de mogelijkheden kunnen zijn voor uw winterevenement?