MENU
Tenten voor evenementen

Tenten voor kleine en grote evenementen

Tijdelijke evenementen tenten en accommodaties van topkwaliteit

Ook jouw evenement moet schitteren en stralen. Daarom kies je voor Neptunus, dé specialist op het gebied van tenten en tijdelijke accommodaties met uitstraling. Het gamma van Neptunus is uitgebreid. Een kleine of grote tent huren? Een basic of juist een exclusieve tent nodig? Neptunus heeft ongetwijfeld de geschikte oplossing op maat voor jouw evenement.

Innovatie, expertise en kwaliteit in tentverhuur

Innovatie blijkt uit het feit dat Neptunus al -sinds haar ontstaan bijna 85 jaar geleden- haar tenten en accommodaties in eigen beheer ontwikkelt en produceert. De Research & Development afdeling van Neptunus streeft er voortdurend naar de meest kwalitatief hoogwaardige, duurzame en meest innovatieve producten te ontwikkelen en in de markt te zetten.

Voorbeelden hiervan zijn de Triple decker, welke Neptunus als eerste ter wereld bouwde, de Alure GlobeOcean en Evolution. Tenten en tijdelijke accommodaties die nèt even iets anders zijn en zorgen voor extra uitstraling. Wij zijn dan ook koploper in de verhuur van tenten en tijdelijke accommodaties. Wij bieden snelle ruimte oplossingen van onomstreden kwaliteit, mét alle mogelijke flexibiliteit die voor jouw project nodig is.

Een totaaloplossing voor jouw evenement

Neptunus is een betrouwbare partner voor de verhuur van tenten en tijdelijke accommodaties voor evenementen. Neptunus heeft onder andere eigen opleggers, servicebussen, een torenkraan en heftrucks voor het vervoer en de opbouw. Maar ook een compleet ingerichte wasserij voor het schoonmaken en onderhouden van de zeilen en panelen van onze tenten en demontabele gebouwen. Met een team van meer dan 200 medewerkers zorgen ervoor dat alle tenten op tijd, schoon maar ook stevig en veilig worden opgebouwd en opgeleverd. Of het nu om een evenement met één tent of om 150 tenten gaat.

Een Evolution II met twee verdiepingen en terras

Referenties in heel Europa

Niet alleen in Nederland, maar in heel Europa zijn organisatoren al overtuigd van de kwaliteit van Neptunus. Onze tenten en accommodaties zijn te vinden tijdens sportevenementen, festivals, beurzen, bedrijfsfeesten en nog veel meer evenementen. Bekende evenementen zoals Pinkpop, BAUMA en ook organisaties als NAVO maken regelmatig gebruik van onze diensten. Meer referenties zien? Bekijk dan onze referentiepagina!

ONTDEK ONZE REFERENTIES

GEÏNTERESSEERD IN ONS RUIME AANBOD TENTEN VOOR EVENEMENTEN

De prestigieuze paardenraces van Royal Ascot, F1 races op Francorchamps, diverse Olympische Spelen, tennistoernooi LTA, maar ook productintroducties van Audi, BMW, Mercedes-Benz en Philips. Allemaal voorbeelden van evenementen die mede dankzij onze tenten een groot succes waren. Benieuwd naar wat we voor jouw evenement kunnen doen? Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Interesse in tenten voor evenementen?