MENU
Tenten voor evenementen

Tijdelijke event accommodaties die nèt even iets anders zijn en zorgen voor extra uitstraling

Klein of groot evenement, Neptunus is de geschikte partner voor u!

Ook uw evenement moet schitteren, stralen. Daarom kiest u voor Neptunus, dé specialist op het gebied van tenten en tijdelijke accommodaties met uitstraling. Het gamma van Neptunus is ontzettend uitgebreid.

Van 10m² tot 20000m² of zelfs groter, van basic tot luxueus. Door het uitgebreide productprogramma en doordat alle tenten met elkaar gecombineerd, aan elkaar óf aan een bestaande locatie gekoppeld kunnen worden, bent u altijd verzekerd van de juiste oplossing voor uw evenement. Groot of klein.

Neptunus-Etagehal-Tomorrowland-Festival-tent

Innovatie, expertise en kwaliteit

Innovatie blijkt uit het feit dat Neptunus al -sinds haar ontstaan ruim 80 jaar geleden- haar producten in eigen beheer ontwikkelt. De Research & Development afdeling van Neptunus streeft er voortdurend naar de meest kwalitatief hoogwaardige, duurzame en meest innovatieve producten te ontwikkelen en in de markt te zetten.

Voorbeelden hiervan zijn de Triple decker, welke Neptunus als eerste ter wereld bouwde, de Alure Globe, Ocean en Evolution. Tijdelijke event accommodaties die nèt even iets anders zijn en zorgen voor extra uitstraling. Wij zijn dan ook koploper in de markt van tenten en tijdelijke accommodaties. Wij bieden snelle ruimte oplossingen van onomstreden kwaliteit, mét alle mogelijke flexibiliteit die u voor uw project nodig heeft.

Bekijk de talloze mogelijkheden en laat u verrassen door de diversiteit!

Samen komen we tot een oplossing die uw event alle ruimte geeft om te schitteren. Of het nu een sportevenement, bedrijfsfeest, product launch, beurs, ijsbaan & winterevent, of welk soort event dan ook betreft.

Dé specialist in tenten en tijdelijke accommodaties

De prestigieuze paardenraces van Royal Ascot, F1 races op Francorchamps, diverse Olympische Spelen, tennistoernooi Wimbledon, maar ook productintroducties van Audi, BMW, Mercedes-Benz en Philips. Allemaal voorbeelden van evenementen die mede dankzij de tenten en tijdelijke accommodaties van Neptunus schitteren.

Interesse in tenten voor evenementen?

Contact opnemen Bel mij terug