MENU
Demontabele gebouwen

Demontabel bouwen; modulair, flexibel en met een snelle opbouwtijd

Demontabele, tijdelijke gebouwen: alles voor u ontwikkeld

Demontabel bouwen betekent flexibiliteit in afmetingen, design en gebruiksperiode. Zelfs flexibiliteit wanneer uw behoefte verandert. Want niet alleen kan uw demontabel gebouw na de gebruiksperiode afgebroken worden, ook kunt u door het modulaire bouwsysteem het gebouw aanpassen aan uw veranderde behoefte. Graag toch nog uitbreiden? Een extra verdiepingsvloer inbouwen? Extra compartimenten realiseren? Geen probleem. Zo bent u met de demontabele bouwsystemen van Neptunus snel, flexibel én voorbereid op de toekomst. Zonder enkel risico.

Demontabele gebouwen razendsnel gebouwd: Evolution en Flexolution

Onze demontabele gebouwen, de Evolution en Flexolution, behoren tot de meest innovatieve tijdelijke constructies. Met deze producten is Neptunus voorloper in de markt van demontabel bouwen. De Evolution is een flexibel en modulair gebouw dat overal kan worden ingezet en binnen enkele dagen kan worden opgebouwd. De Flexolution gaat een stap verder. Dit gebouw voldoet aan de normen van het bouwbesluit. Deze kan in enkele weken worden opgebouwd. Beide gebouwen kunnen tot wel 20 jaar blijven staan!

MEER OVER DE EVOLUTION MEER OVER DE FLEXOLUTION

Een duurzame toekomst met een tijdelijk gebouw van Neptunus!

Met een Neptunus gebouw denkt u ook aan de toekomst: niet alleen zijn onze demontabele gebouwen optimaal geïsoleerd en dus energiezuinig, ook alle onze tijdelijke gebouwen zijn herbruikbaar. Daarnaast zijn alle ontwikkelde componenten en materialen recyclebaar. Dat is pas flexibel en duurzaam!

Toepassingen voor demontabele gebouwen

Onze demontabele gebouwen kunnen voor vele toepassingen worden ingezet. Of u nu op zoek bent naar een demontabele sporthal, tijdelijke showroom of tijdelijke supermarkt. Neptunus heeft dé geschikte oplossing. Zie onderstaand verschillende toepassingen. Benieuwd naar referenties? Bekijk dan onze referentiepagina.

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen over demontabel bouwen? Lees dan onze FAQ!

Waarom kiezen voor Neptunus

Wanneer u kiest voor een tijdelijk gebouw van Neptunus, kiest u voor het beste in engineering en productie. Neptunus heeft al meer dan 80 jaar ervaring met demontabel bouwen. In heel Europa vindt u de tijdelijke constructies van Neptunus

Onze tijdelijke gebouwen zijn ontworpen met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. U kunt er dus zeker van zijn dat wanneer u voor een Neptunus-structuur kiest, u ook kiest voor het milieu. Wij ontwikkelen voortdurend onze productieprocessen en materialen om ervoor te zorgen dat onze tijdelijke gebouwen van hoge kwaliteit en volledig duurzaam zijn.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Waarom demontabel bouwen?

  • Ter overbrugging van een bepaalde periode (renovatie, verbouwing of nieuwbouw)

  • Ter vervanging of aanvulling van/op oude faciliteiten

  • Het bestaande aanbod voldoet niet aan uw eisen

  • In geval van brand of andere calamiteiten bij uw bestaande gebouw

Interesse in demontabele gebouwen?