MENU
Sportevenementen

Een oplossing die exact past bij uw sportieve wensen

Tenten, paviljoens en hallen voor sportevenementen

Op het gebied van tenten en tijdelijke accommodaties voor sport events speelt Neptunus in de Champions League. Dankzij de talloze uitvoeringen, afmetingen en combinaties in tenten, paviljoenen, hallen en tijdelijke gebouwen, is er altijd een oplossing die exact past bij uw sportieve wensen en uw evenement.

Een oplossing die volgens Neptunus kwaliteit wordt uitgevoerd. Neptunus leverde eerder de tijdelijke accommodaties voor vele gerenommeerde sportevenementen zoals o.a. Olympische Spelen, voetbalwedstrijden, EK en WK Hockey toernooien, tennistoernooien, golftoernooien, zeilwedstrijden, autoraces, autorally’s en paardenevenementen. Eigenlijk alle sportevenementen waar tijdelijk (extra) ruimte nodig is.

Neptunus-LTA-Tennistoernooi-vipaccommodatie-London-Evolution

De tenten, paviljoenen en hallen van Neptunus worden ingezet voor:

  • VIP Lounges

  • Hospitality units

  • Perstenten

  • Cateringpaviljoens

  • VIP of publiek etagehallen

  • Promodorpen

  • Tribuneoverkappingen

sportevenementen referenties

Neptunus bouwt exclusieve VIP-faciliteit voor LTA tennistoernooi

sportevenementen referenties

Waregem Koerse

sportevenementen referenties

EK hockey

sportevenementen referenties

24 uur van Le Mans

sportevenementen referenties

Rugby World Cup

Welke tent heeft u nodig voor uw sportevenement?

Neptunus biedt een grote diversiteit aan tenten voor sportevenementen. Zowel voor grote internationale toernooien als voor een evenement van uw lokale vereniging bieden wij de perfecte tijdelijke ruimte-oplossing.

Waarvoor gaat u de tent gebruiken?
Dat is een belangrijke vraag bij het bepalen van de geschikte tent. Neptunus biedt oneindig veel mogelijkheden. Wilt u een tribune overkappen? Dan zijn onze Galeria en Etagehal zeer geschikt. Pagodetenten, zoals de Pluto en Mercurius, worden veel gebruikt voor horeca ‘Food&Beverage’, merchandise, stands en promodorpen op evenementen.

Wilt u een overdekt terras? We hebben veel verschillende oplossingen van basic tot luxueus: van een basis Aluhal tot de luxe Evolution accommodatie. Dit modulaire gebouw beschikt over goede isolatiewaarden, waardoor deze ook uitermate geschikt is voor winterevenementen.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw event?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat. Wij helpen u graag verder!

Interesse in tenten voor uw sportevenement?