MENU
Scholen & Onderwijs

Tijdelijke huisvesting voor het onderwijs

Modulaire schoolgebouwen

Heeft uw school of universiteit extra ruimte nodig voor tijdelijke huisvesting voor onderwijs? Bijvoorbeeld om een periode van nieuwbouw of verbouwing te overbruggen. Of vanwege een (tijdelijke) toename in het aantal leerlingen of studenten? Neptunus bouwt snel een tijdelijk schoolgebouw, modulair klaslokaal of collegezaal of een andere toepassing, bijvoorbeeld een tijdelijke aula, sporthal of kantine.

Voordelen van een modulaire school

Neptunus ontwerpt en bouwt demontabele gebouwen die geschikt zijn voor huisvesting van onderwijs. Bijvoorbeeld een tijdelijk klaslokaal of kantine om een periode van verbouwing te overbruggen, een tijdelijke collegezaal of extra ruimte voor een centraal examen. Onze gebouwen kunnen in alle gewenste afmetingen geleverd worden en zijn op iedere locatie te bouwen, zoals bijvoorbeeld een parkeerplaats of sportveld Ook zijn onze tijdelijke gebouwen eenvoudig te koppelen aan een bestaand gebouw. Zo sluiten onze tijdelijke schoolgebouwen naadloos aan bij uw bestaande faciliteiten. De demontabele gebouwen worden na de gewenste gebruiksperiode gedemonteerd en hergebruikt: een duurzaam en circulair gebouw dus.

Modulaire schoolgebouwen van topkwaliteit

Wanneer u kiest voor een modulair schoolgebouw, wilt u uiteraard niet dat het gebouw onderdoet voor de bestaande gebouwen. Daarom zijn onze gebouwen van topkwaliteit. Ze hebben de uitstraling van een permanent gebouw, beschikken over optimale isolatie en hebben speciaal ontwikkelde wanden voor optimale akoestiek.

play Neptunus Flexolution Temporary Building multi-functional Trinity College Oxford

Opbouw Trinity College

Waarom kiezen voor de modulaire schoolgebouwen van Neptunus:

  • Speciaal ontwikkelde wanden voor optimale akoestiek

  • Stabiele, verhoogde systeem- of betonvloer

  • Snel: Binnen enkele dagen of weken gebouwd en ingericht

  • Flexibel: Gebruiksduur van enkele weken tot wel 20 jaar

  • Optimale isolatie: energiebesparend

  • Duurzaam: volledig demontabel en herbruikbaar

  • Modulair: Flexibel in afmetingen en design

  • Eenvoudig te compartimenteren

  • Uitstraling en eigenschappen van een permanent gebouw

scholen & onderwijs referenties

Demontabel Onderwijsgebouw TU Delft

scholen & onderwijs referenties

Tijdelijke kantine Somerville College

scholen & onderwijs referenties

Sporthal Fontys Hogeschool

scholen & onderwijs referenties

Sporthal Maria Ward Schule, Nürnberg

scholen & onderwijs referenties

RWTH Aachen University

scholen & onderwijs referenties

Trinity College Oxford

scholen & onderwijs referenties

Sporthal Luxemburg

Deze scholen gingen u voor

Neptunus heeft veel ervaring met modulaire schoolgebouwen. Zo bouwden we onder andere een demontabele sporthal voor Fontys Hogeschool in Tilburg en Yuverta in Roermond, een tijdelijke collegezaal voor RWTH Universiteit in Aken en meerdere multifunctionele schoolgebouwen voor universiteiten in Oxford. Voor iedere toepassing hebben wij de geschikte oplossing in huis.

 

Waar kunnen onze tijdelijke schoolgebouwen voor worden ingezet

Onze tijdelijke gebouwen zijn voor verschillende toepassingen inzetbaar. Of u nu op zoek bent naar een modulair klaslokaal, kantine, examenruimte of sporthal. We kunnen snel en efficiënt extra ruimte plaatsen die volledig naar wens in te richten is met digiborden, meubilair, boekenrekken en sanitaire voorzieningen. Interesse in onze tijdelijke gebouwen? Neem contact op met één van onze adviseurs voor vrijblijvend advies.

tijdelijke collegezaal Oxford

Interesse in tijdelijke onderwijshuisvesting?