MENU

Tenten voor STOP, turnaround of shutdown

Tenten petrochemie: STOP, turnaround of shutdown

Heeft u binnenkort een ‘turnaround’, ‘stop’ of shutdown’ gepland staan? Of heeft u door omstandigheden een piek in uw planning en snel behoefte aan extra opslag, kantinefaciliteiten, kleed- of instructieruimte? Wij kunnen snel én geheel volgens VCA voorschriften een tent of demontabel gebouw plaatsen op uw terrein. Voor een periode die u wenst.

Flexibel in afmeting en design

De tenten en gebouwen van Neptunus kunnen in vele verschillende afmetingen geleverd worden. Het maakt niet uit hoeveel extra ruimte u nodig heeft, Neptunus heeft een passende oplossing. Wij bouwen snel en veilig een tijdelijke accommodatie voor uw ruimtebehoefte. Zo kan uw productiestop efficiënt en volgens planning verlopen.

Volledig naar wens

Onze tenten en gebouwen kunnen volledig naar uw wens en behoefte worden uitgevoerd. De tenten worden standaard geleverd met een solide cassettevloer en zijn indien gewenst te compartimenteren. Ook kan een tent zonder vloer op bestaande ondergrond worden verankerd, of uitgerust worden met een speciale vloer met extra draagkracht. Daarnaast kan de hal ook gekoppeld worden aan uw vast gebouw. Zo kunt u uw aangepaste werkproces zo efficiënt mogelijk inrichten en uw stop of shutdown uitvoeren.

 

Van basic tot uitgebreid

Wij hebben vele mogelijkheden voor tijdelijke hallen en gebouwen. Van een basic tent, zoals een aluhal, tot een
demontabel gebouw zoals onze Evolution. Op zoek naar een tijdelijke kleedruimte? Dan zijn onze Aluhal of Alure een goede keuze. Bent u op zoek naar een tijdelijke, maar geïsoleerde hal? Vanwege de vergelijkbare eigenschappen met een vast gebouw is de Evolution uitermate geschikt voor een langere gebruiksperiode en wanneer isolatiewaarden van belang zijn. Daarom kijken we graag mee naar uw vraagstuk.

Veiligheid in de petrochemie

Veiligheid staat voorop in de petrochemische sector. Maar ook bij Neptunus: wij staan voor veiligheid en kwaliteit. Wij dragen niet alleen optimale zorg voor onze producten, diensten en processen, maar zeker ook voor de veiligheid van onze mensen en omgeving. Daarom zijn wij gecertificeerd met een VGM Checklist Aannemers (VCA). Onze voormannen hebben daarbij allemaal de opleiding Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA (VOL-VCA) gevolgd en het certificaat in bezit. Met onze ISO 9001 certificering zijn onze speerpunten kwaliteit en klantgerichtheid formeel erkend. De ISO 14001:2004 certificering erkent en bekrachtigt onze processen, doelen en ambities met betrekking tot duurzaamheid.


Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze producten en diensten? Neem dan contact op met een van onze adviseurs!

Mogelijke toepassingen in de petrochemie:

  • Kantine / restaurant
  • Instructieruimte
  • Kleedruimte
  • Werkruimte
  • Productiefaciliteit
  • Opslag
Neptunus-Aluhal-Petrochemie-Moerdijk-STOP-Turnaround-Kleedruimte
Neptunus-Aluhal-Petrochemie-Moerdijk-STOP-Turnaround-Geleen-Kantine
Neptunus-Aluhal-Petrochemie-Moerdijk-STOP-Turnaround-Terneuzen
Neptunus-Alure-Petrochemie-Moerdijk-STOP-Turnaround-Budel
Neptunus-Aluhal-Petrochemie-Moerdijk-STOP-Turnaround-Moerdijk-Kantine
Neptunus-Aluhal-Petrochemie-Moerdijk-STOP-Turnaround-Terneuzen
Neptunus-Aluhal-Petrochemie-Moerdijk-STOP-Turnaround-Kleedruimte

More information about our products and services?