MENU
Andere toepassingen, Demontabele gebouwen, Housing

Volledig modulaire hotellobby met daarin een verdiepingsvloer en overdekt terras

Tijdelijke Snoozebox hotelaccommodatie op het circuit van Silverstone

Opdracht
Snoozebox, leverancier van tijdelijke en verplaatsbare hotelaccommodaties, biedt snelle oplossingen voor o.a. evenementen en festivals. De hotelaccommodaties zijn vormgegeven in zeecontainers en kunnen daardoor eenvoudig via vrachttransport en een kraan op locatie geplaatst worden. De slim ontworpen, eigentijdse kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, een tweepersoonsbed, klimaatregeling, stopcontacten, een flatscreen-tv, gratis WiFi en worden dagelijks gepoetst en voorzien van fris beddengoed.

Voor het tijdelijk Snoozebox hotel op het circuit van Silverstone ging het management van Snoozebox Silverstone op zoek naar een aanvullende hotellobby als upgrade voor het complex. De oplossing werd gevonden in een demontabel gebouw van Neptunus.

Oplossing
Neptunus bouwde in amper vier weken een volledig modulaire hotellobby, bestaande uit een ‘Evolution II‘ van ruim 500 vierkante meter met daarin een verdiepingsvloer en overdekt terras. Ondanks dat het een demontabel gebouw betreft, heeft de ‘Evolution II’ het uiterlijk en de functionaliteit van een permanent gebouw. De tijdelijke hotellobby is uitgerust met geïsoleerde wandpanelen, een geïntegreerd regenwaterafvoersysteem en een verhoogde, houten vloer. De demontabele hotellobby beschikt over een entreehal, receptie, meet & greet zone, bar en een buitenterras dat een schitterend uitzicht biedt op het legendarische circuit.

De ‘Evolution II‘ biedt een ideale oplossing voor de tijdelijke behoefte van Snoozebox. De modulaire aard van de structuur zorgt ervoor dat het makkelijk kan worden aangepast of na de huurperiode van 2 jaar kan worden gedemonteerd. Tegelijkertijd is de aluminium structuur sterk, stabiel en duurzaam. De tijdelijke hotellobby is voor de duur van 24 maanden in gebruik geweest op het circuit van Silverstone.

Uitdaging
De hotellobby ligt pal aan het circuit wat betekent dat geluidsisolatie een belangrijke voorwaarde was. De geïsoleerde wandpanelen zorgen ervoor dat warmte wordt vastgehouden en dat extern geluid wordt geminimaliseerd. Hierdoor is de hotellobby aan het circuit volledig geluidsdicht.

Resultaat
“De keuze viel op Neptunus vanwege het passende productaanbod, snelle levermogelijkheid en het meedenken. Met deze nieuwe receptie- en bar area willen we de volledige Snoozebox- ervaring uitbouwen. We zijn blij met Neptunus als partner voor dit project”, vertelt de Chief Executive Officer van Snoozebox. “Neptunus leverde ons snel en efficiënt een kwalitatief gebouw waarmee wij onze klanten een topaccommodatie bieden. We kijken uit naar een verdere samenwerking in de toekomst.”

Neptunus-Housing-Demontabel-bouwen
demontabele housing
Neptunus-Housing-Demontabel-bouwen

Interesse in tenten voor een sportevenement?