MENU
Award uitreikingen

"De accommodatie bood ons de perfecte oplossing voor de prijsuitreiking"

Neptunus schittert tijdens de Glamour Women of the Year Awards

Opdracht
Tijdens de Glamour Women of the Year Awards worden de beste vrouwelijke prestaties op het gebied van film, televisie, muziek, literatuur, theater, business, kunst en mode geëerd. Dit mediagenieke evenement, dat ieder jaar plaatsvindt op Berkeley Square in Londen, trekt vele beroemdheden aan waaronder toonaangevende tv-persoonlijkheden en Hollywood-sterren.

Het evenement werd gepresenteerd door cabaretier Jennifer Saunders. Een groot aantal sterren gaf acte de présence, waaronder actrice Nicole Kidman, tv-persoonlijkheid Emma Willis, theateractrice Billie Piper, actrice Sharon Hogan, muziekgroep Bananarama, sportvrouw Nicola Adams en de winnaar van de Man of the Year Award James Corden.

Voor de 14e editie van de awardshow werd Neptunus gevraagd door evenementenbureau Timebased Events, die de avond in opdracht van Glamour Magazine produceerde, om de tijdelijke accommodaties voor deze gelegenheid te bouwen.

Oplossing
Een 16-koppig team van Neptunus-technici had slechts vier dagen nodig om op Berkeley Square een aantal stijlvolle accommodaties te bouwen die pasten bij het populaire Glamour Magazine. Een reeks aluhallen met verschillende breedtes van drie tot twintig meter met transparante daken vormde het decor voor de prijsuitreikingen, VIP-diner en afterparty. Neptunus zorgde daarnaast voor een exclusieve open tuin, die speciaal voor deze award show ontworpen werd.

Na de Glamour Women of the Year Awards bleven de tijdelijke accommodaties staan en werden deze ingericht voor een andere opdracht van Timebased Events, het tweedaagse London Real Estate Forum op 14 en 15 juni. Het evenement wordt gezien als een van de belangrijkste in de onroerend goed wereld. Meer dan 2.000 ontwikkelaars, investeerders, retailers en beleidsmakers komen hier bij elkaar voor debatten, discussies en netwerken.

Uitdaging
Berkeley Square, een van de beroemdste bezienswaardigheden van de hoofdstad, ligt in hartje Londen. De ontwerpers en technici van Neptunus hadden de opdracht om een innovatief en hoogwaardig ontwerp te bedenken dat paste bij het evenement. Berkeley Square staat tevens vol met volwassen bomen, waardoor het creatieve team van Neptunus het design van de accommodaties moest aanpassen om rond deze bomen te bouwen. Het bouwteam moest op hun beurt ervoor zorgen dat het landschap niet beschadigd werd tijdens het bouwproces.

Alle materialen en werktuigen moesten ’s nachts weer worden opgeruimd en vervoerd om verkeersopstoppingen te voorkomen.

Resultaat
Richard Dodgson, oprichter en Chief Creative Officer van Timebased: “Voor de 2017 editie van The Glamour Women of the Year Awards hebben we Neptunus aangesteld als onze tijdelijke accommodatieleverancier en hen uitgedaagd om een ​​flexibele, multifunctionele faciliteit te bedenken met een stijlvolle en frisse look. Hun accommodatie bood ons de perfecte oplossing voor een gedenkwaardige prijsuitreiking. Enkele dagen later werd dit decor getransformeerd naar een op maat gemaakte conferentieruimte voor het London Real Estate Forum.”

Glamour Women of the Year Awards
Glamour Women of the Year Awards
Glamour Women of the Year Awards
Glamour Women of the Year Awards
Glamour Women of the Year Awards
Glamour Women of the Year Awards

Interesse in tenten voor awardshows?