MENU

Neptunus strijdt mee om drie prijzen bij Festival Supplier Awards in Londen

Neptunus strijdt mee om drie prijzen bij Festival Supplier Awards in Londen

Neptunus is voor maar liefst drie categorieën genomineerd tijdens de Festival Supplier Awards 2023. Afgelopen jaar bouwde Neptunus voor het eerst de nieuwe Poseidon structuur tijdens Tomorrowland 2022. Dit is beloond met nominaties in de categorieën “Beste nieuwe product”, “Beste custom-made accommodatie” en “Spectaculairste visual”.

Ben Keast, managing director van Neptunus Ltd: “De expertise van Neptunus en de passie voor innovatie heeft geleid tot deze geweldige prestatie. We wisten dat we een unieke structuur hadden toegevoegd aan ons productassortiment. Dat wordt nogmaals bewezen met de nominaties voor deze awards.”

neptunus shortlisted festival supplier award

De Poseidon van Neptunus is een volledig ronde structuur met een vrije overspanning van 45 meter en interne hoogte van 14 meter. Tijdens Tomorrowland werd een spectaculair effect gecreëerd door een waterval in het midden te plaatsen. Zo diende de Poseidon als exclusief terras voor de “Dreamcatcher”. De nieuwe structuur kan ook zonder waterval worden gebouwd en is zeer geschikt voor corporate events, sportevenementen, modeshows en productlanceringen.

Donderdag 26 januari zal een jury van professionals uit de Britse evenementensector bepalen wie deze mooie prijzen in de wacht gaat slepen. Bij het uitreiken van de awards wordt voornamelijk gekeken naar kwaliteit op het gebied van service, levering en duurzaamheid. De awardshow vindt plaats in de prominente Hurlingham Club aan de Theems in Londen.

Poseidon Tomorrowland
Poseidon tent Neptunus
Poseidon Tomorrowland
Poseidon tent Neptunus
Poseidon Boom
Poseidon tent Neptunus

More information about our products and services?