MENU

Neptunus National Supplier EK Cross

Neptunus National Supplier EK Cross

Neptunus en de athletieksport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De vele breedte- en topsportevenmenten vormen belangrijke pijlers voor de activiteiten van de specialist in demontabel bouwen. Zo leverde het Limburgse bedrijf al eerder tijdelijke accommodaties voor o.a. het EK Atletiek in Amsterdam en de Olympische Spelen in Londen en Sochi. Daarbij voegt zich nu ook de SPAR European Cross Country Championships.

Het EK Cross wordt in 2018 voor de 25e keer georganiseerd en komt daarmee voor de tweede keer naar Nederland. Op zondag 9 december strijden op Safariepark Beekse Bergen in Tilburg maar liefst 700 topatleten uit heel Europa om de medailles.

“We zijn enorm trots dat we deel uitmaken van een dergelijk sportevenement met internationale allure”, vertelt Dorrie Eilers, directeur Neptunus. “Met onze tijdelijke accommodaties, voornamelijk Alu-hallen, dragen we bij aan de uitstraling van het prestigieuze evenement en gaan we voor een maximale sportbeleving bij bezoekers, media, VIP’s én atleten”.

More information about our products and services?