MENU

Neptunus kleurt Twents herfstlandschap een beetje wit

Neptunus kleurt Twents herfstlandschap een beetje wit

Al vele jaren prijkt de datum van de Military Boekelo op de kalender van Neptunus, specialist in demontabel bouwen. Het paarden topsportevenement staat wereldwijd hoog aangeschreven en biedt de ruim 65.000 bezoekers een ideale mix van sport, business, ontspanning, lifestyle en gezelligheid. Ook tijdens de 48e editie verzorgt Neptunus alle tijdelijke accommodaties op het 55 hectare grote terrein nabij Enschede.

“We zijn enorm trots op de lange en vooral intensieve samenwerking met Military Boekelo”, vertelt Dorrie Eilers, directeur van Neptunus. “Wij zien het realiseren van projecten als een teamsport; we vernieuwen en denken mee met de klant om gezamenlijk tot een perfect resultaat te komen. Onze samenwerking met de organisatie van de Military Boekelo is hier een geweldig voorbeeld van, gelet op de complexiteit van het terrein en de logistieke uitdagingen.”

De specialist in tenten voor evenementen en demontabele gebouwen is ondertussen uitgegroeid tot huisleverancier van veel hippische evenementen in Europa. De organisatoren kiezen vanwege de professionaliteit, de kwaliteit van materialen, flexibiliteit en service voor de Limburgse tentenbouwer. De ruim één hectare aan faciliteiten in Boekelo, ingeircht met pagodetenten, alu-hallen en terrassen, dragen bij aan de sfeervolle ambiance van het populaire evenement. Denk aan aangeklede exposantendorpen, VIP-lounges, bars, cateringpaviljoens, tribune- & terrasoverkappingen.

Naast de tijdelijke accommodaties draagt Neptunus een steentje bij in de cross. Ook dit jaar zorgt de ‘Boekeldome’, een hindernis die Neptunus speciaal voor Military Boekelo heeft ontworpen, voor afwisseling in de cross. “De hindernis is een echte eye-catcher in ons parcours”, vertelt Robert Zandstra, voorzitter Military Boekelo. “Met de toevoeging van het nieuwe gepersonaliseerde gevelzeil kan niemand om de Boekeldome heen!” Gepersonaliseerde gevelzeilen bieden mooie brandingmogelijkheden voor eventorganisatoren.

military boekelo Neptunus galeria

More information about our products and services?