MENU

Neptunus behaalt audits voor ISO 9001, ISO 14001 en VCA** certificering

Neptunus behaalt audits voor ISO 9001, ISO 14001 en VCA** certificering

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid staan bij Neptunus hoog in het vaandel. Dit bewijzen we maar weer eens met de verlenging van onze ISO 9001, ISO 14001 en VCA** certificering. In samenwerking met KVGM is Neptunus continu bezig met de optimalisering van interne processen. Dit heeft geresulteerd in de verlenging van onze certificeringen. Daarnaast zijn we dit jaar tevens overgestapt op de nieuwe versie van VCA**, respectievelijk VCA** 2017/6.0 waarmee we nóg meer aandacht besteden aan veiligheidsbewustzijn van onze medewerkers.

ISO 9001 bewijst dat we een gestructureerde werkwijze hebben ontwikkeld waarbij we ons continu focussen op het verbeteren van de klanttevredenheid. Het toont aan dat we een betrouwbaar bedrijf zijn dat de interne processen heeft ingericht om optimale kwaliteit van onze producten en services te garanderen.

ISO 14001 toont onze toewijding aan duurzaamheid. Verantwoordelijk omgaan met het milieu en de omgeving waarin we werken is één van de belangrijkste pijlers van Neptunus. We hebben onze producten ontwikkeld zodat ze bijdragen aan een duurzamere en verantwoorde samenleving.

Neptunus toont met de VCA** certificering aan dat alle medewerkers door vakopleiding, bedrijfsinstructies en regelmatige voorlichting en instructie in staat zijn hun taken op een veilige, gezonde en (milieu)verantwoorde wijze te verrichten.

More information about our products and services?