MENU

November = Inloopmaand bij Neptunus!

Net zoals vorig jaar, openen wij in november weer onze deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in werken bij Neptunus. In totaal hebben we maar liefst vier inloopavonden, elke gericht op een andere afdeling. Kom langs en onze collega’s vertellen je alles over werken bij Neptunus.

Wanneer?                         7, 16, 21 en 30 november

Hoelaat?                            Onze deuren zijn geopend van 15:30 tot 19:00

Waar?                                 Op de Neptunuslaan 2 in Kessel

Hoe werkt het?                Wandel binnen wanneer het voor jou het beste uitkomt. Onze HR collega’s staan klaar om je te ontvangen. Onder het genot van een kop koffie of thee, kun je alle vragen stellen die je hebt over Neptunus, de sfeer proeven en luisteren naar verhalen van onze collega’s. En dit allemaal geheel vrijblijvend!

Wasserij & Logistiek - Dinsdag 7 november

Op dinsdag 7 november trappen we af met onze afdelingen wasserij en logistiek. Onze collega’s van de wasserij zorgen ervoor dat gebruikte verhuurmaterialen worden beoordeeld op kwaliteit, gewassen, gedroogd, nageteld, verpakt en gereed gemaakt voor transport of opslag. Onze heftruckchauffeurs gaan vervolgens aan de slag met het orderpicken van de materialen en het lossen en laden van de vrachtwagens. Samen zorgen ze ervoor dat de juiste verhuurmaterialen op het juiste moment, op het juiste project terechtkomen.

Montage - Donderdag 16 november

Als montagemedewerker bij Neptunus bouw je de gaafste tenten voor evenementen en de mooiste demontabele gebouwen. Onze projecten zijn verspreid door heel Europa. De ene week bouw je in Maastricht en de week erna zit je in Parijs. Dit alles doe je samen met een hecht team. Hard werken en veel geld verdienen zijn onderdeel van het werk. Benieuwd naar hoe een week in het leven van een montagemedewerker eruitziet? We vertellen het je op donderdag 16 november.

Werkplaats - Dinsdag 21 november

Wist je dat wij een hout- en metaalwerkplaats hebben in Kessel? Op dinsdag 21 november vertellen we hier graag meer over. Onze collega’s in de werkplaats vervaardigen constructies en werkstukken uit hout, staal en aluminium. Het mooie en uitdagende aan dit werk is dat het geen seriematige productie is. Onderdelen worden hier op maat gemaakt en aangepast naar de wensen van de klant.

lasser-bij-neptunus

Algemeen - Donderdag 30 november

Heb je interesse in een andere afdeling zoals bijvoorbeeld kantoor of bedrijfsbureau? Of ben je verhinderd op de datum van jouw voorkeur? Geen probleem! Kom dan langs op onze algemene inloopavond op donderdag 30 november.

Liever op een ander moment koffie drinken met een van onze collega's?

Dat kan uiteraard ook! Neem dan even contact op met Vanessa van Rhee van de afdeling HR via [email protected] of 077 462 2444 of laat je gegevens achter via onderstaande knop.

Meer weten?