MENU

‘God van de zee’ meert aan bij nieuwe locatie HISWA te Water

‘God van de zee’ meert aan bij nieuwe locatie HISWA te Water

HISWA te Water, de grootste in-water bootshow van Noord-Europa vindt plaats  in Lelystad. De de Bataviahaven wordt omgetoverd tot hét walhalla voor de watersportliefhebber. Neptunus, specialist in demontabel bouwen, verzorgt traditiegetrouw alle tijdelijke accommodaties voor het populaire watersportevenement.

Nieuwe locatie
HISWA te Water, dat sinds 2012 jaarlijks plaatsvindt in onze hoofdstad, verhuist met het oog op de toekomst naar een ruimere locatie in Lelystad. “Wij willen graag groeien en de Bataviahaven in Lelystad is hier uitermate geschikt voor. Een centrale ligging, goede bereikbaarheid over het water en een ruimere opzet voor het plaatsen van tijdelijke accommodaties.

Tijdelijke accommodaties

Als ‘God van de Zee’ verhuist Neptunus uiteraard mee naar de nieuwe locatie. De specialist in tenten voor evenementen en demontabele gebouwen verzorgt verschillende tijdelijke accommodaties voor HISWA te Water, waaronder haar unieke boogvormige Alure Globe die dienst doet als entree van de in-water bootshow. Daarnaast worden er meer dan 70 paviljoens gebouwd op de arena-vormige kade voor standhouders en vele andere exposanten. De entreehal, pagodetenten en overige accommodaties van Neptunus bieden stijlvol onderdak en dragen bij aan de uitstraling van het sfeervolle watersportevenement. “We zijn erg trots op de lange en vooral intensieve samenwerking met HISWA te Water”, verteld Dorrie Eilers, directeur van Neptunus. “Neptunus is door de jaren heen meegegroeid met de beurs. Net als HISWA, kijken ook wij ieder jaar weer naar mogelijkheden van vernieuwing in onze constructies en het aanbod, zodat we de klant én de gasten kunnen blijven verbazen”.

Volop sfeerproeven en deelnemen

Iedere watersporter kan zijn hart ophalen bij al het moois dat aan de steigers ligt van de Bataviahaven. Van sloep tot motorjacht, van daysailer tot aan zeiljachten voor wereldreizigers. Met meer 250 nieuwe boten, 150 exposanten en een rijk gevuld activiteitenprogramma belooft het wederom een feest te worden voor publiek en exposanten. ”We gaan verrassen, ook als je niet direct een boot of watersportproduct zoekt. Er is er van alles te beleven op HISWA te Water. Nieuw dit jaar is het proefvaren, dat dankzij de nieuwe locatie aan het Markermeer mogelijk is. Hoe het programma er precies uit komt te zien, houden wij nu nog even geheim,” aldus Rahusen.

Bekijk hier de promo van HISWA!

God van de zee’ meert aan bij nieuwe locatie HISWA te Water
God van de zee’ meert aan bij nieuwe locatie HISWA te Water
God van de zee’ meert aan bij nieuwe locatie HISWA te Water
God van de zee’ meert aan bij nieuwe locatie HISWA te Water

More information about our products and services?