MENU

Werken bij

Neptunus als werkgever

Neptunus is een echt familiebedrijf. Geleid door de derde generatie van de familie Eilers streeft Neptunus elke dag weer naar het beste resultaat.  De hoogwaardige producten en een uitstekende service, hebben ervoor gezorgd dat Neptunus zich heeft ontwikkeld als dé specialist in tijdelijke accommodaties. Dit succes is onder andere te danken aan haar medewerkers. De medewerkers van Neptunus kenmerken zich door het bezitten van een flinke dosis ambitie, werklust, no nonsens mentaliteit, servicegerichtheid en professionaliteit.

We streven ernaar om een gezond werkklimaat te creëren waarin motivatie, professionaliteit, klantvriendelijkheid en innovatie voorop staan. Dit alles in een informele sfeer, gekenmerkt door korte lijnen en snel schakelen. Neptunus biedt een uitdagende werkomgeving en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werken bij Neptunus

Werken bij Neptunus betekent besmet raken met het Neptunus virus. Overal waar je kijkt zie je in één keer de structuren van Neptunus opduiken. Of het nu de tenten bij een sportevenement betreft of een demontabele sporthal of supermarkt. De grootsheid van Neptunus gaat pas echt leven als je er werkzaam bent.
Als dit je aanspreekt en je wilt deel uit maken van het Neptunus-team met zo’n 300 collega’s, kijk dan snel bij de openstaande vacatures.