MENU

Montagemedewerker bij Neptunus

Werken als montagemedewerker

We hebben supergave projecten op onze kalender staan! Daarom breiden we ons montage team uit. Ben jij klaar om in een hecht team alle zeilen bij te zetten? Door Europa te reizen om tenten en demontabele gebouwen te bouwen? Versterk jij ons team? Dan bouw je binnenkort de gaafste evenementen, zoals Pinkpop en de Formule 1, en demontabele gebouwen in heel Europa! Wij hebben drie verschillende vacatures voor onze bouwploegen in Kessel, Arnhem, Budel en Stein.

trainee-montage-medewerker

Trainee Montagemedewerker

Vertrek vanuit Kessel, Arnhem, Budel of Stein

Ga naar trainee montagemedewerker

montage-medewerker

Montagemedewerker

Vertrek vanuit Kessel, Arnhem, Budel of Stein

Ga naar montagemedewerker

Aankomend 1e montagemedewerker

Vertrek vanuit Kessel, Arnhem, Budel of Stein

  • Twee rechterhanden
  • Technisch inzicht
  • Enkele jaren ervaring in de bouw of techniek
  • Goed startsalaris, klik voor meer informatie
  • Uitstekende doorgroeimogelijkheden

Ga naar aankomend 1e monteur

En? Hebben we je uit de tent gelokt?

Wij staan klaar om je te ontvangen. Heb je vragen over deze vacatures of over Neptunus? Neem dan contact op met Vanessa van Rhee van HR via [email protected] of 077 462 2444. Je kan ook altijd een appje sturen!

Waarom kiezen voor Neptunus? Dat kunnen we je wel vertellen!

Neptunus is een echt familiebedrijf en dat zie je terug in onze cultuur. Korte lijnen en een zeer klantgerichte organisatie staan bij ons centraal. Bij Neptunus beland je in gemotiveerd team met een zeer informele werksfeer. We streven ernaar om een gezond werkklimaat te creëren waarin motivatie, professionaliteit, klantvriendelijkheid en innovatie voorop staan. Wij zien onszelf als één grote Neptunusfamilie. Daarom zorgen wij goed voor onze werknemers met:

  • Een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een actieve personeelsvereniging; Wij houden van een goed feestje of uitstapje. Na corona gaan we dit ook zeker inhalen!
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en intern te groeien. Wij bieden meer dan 100 interne trainingen aan om te blijven leren.
  • Een uitstekende pensioensregeling; Ook na je loopbaan moet je kunnen genieten.