MENU

Neptunus bouwt tijdelijke restaurants “Schwarzwaldstube“ en “Köhlerstube”

Neptunus bouwt tijdelijke restaurants “Schwarzwaldstube“ en “Köhlerstube”

Neptunus zal voor het Duitse Hotel Traube Tonbach een gebouw plaatsen voor twee tijdelijke restaurants. Het nieuwe gebouw zal onderdak bieden aan het afgebrande 3-sterrenrestaurant “Schwarzwaldstube” en 1-sterrestaurant “Köhlerstube”. In januari van dit jaar werden de twee bekende restaurants verwoest door een brand. Om zo snel mogelijk weer actief te zijn en de bouwtijd van het nieuwe restaurant te overbruggen, bouwt Neptunus in enkele weken een nieuwe, tijdelijke accommodatie voor beide restaurants.

Snelle opbouw
De bouw zal deze maand beginnen. Het tijdelijke gebouw zal op de parkeergarage van het Hotel Traube Tonbach geplaatst worden. Beide restaurants zullen beschikken over een restaurantgedeelte, eigen keuken, meerdere koelcellen, toiletten voor gasten en personeel, opslagruimtes en een kantoor. In de eerste week van april zal Neptunus beginnen met het plaatsen van het gebouw. Dit zal twee weken in beslag nemen. Daarna zullen er zes weken nodig zijn voor de interieurinrichting, stucwerk en installatie van sanitair en koelruimtes. De totale bouw van de tijdelijke restaurants zal acht tot negen weken duren.

Sales manager van Neptunus, Frans van Roessel: “Voor de restaurants zullen we onze eigen Evolution-structuren inzetten. Dit gebouw wordt voor veel semi-permanente toepassingen gebruikt, zoals restaurants en kantines, maar ook voor sporthallen, showrooms, theaters en luchthaventerminals. Het is een modulair gebouw met snelle opbouwtijd. De Evolution kan daarbij volledig in de stijl en klasse van “Schwarzwaldstube” en “Köhlerstube” ingericht worden.”

De nieuwbouw van de afgebrande restaurants van de Traube Tonbach wordt nu gepland en zal tot eind 2021 duren. Totdat de bouw af is, zal het tijdelijke gebouw van Neptunus onderdak bieden. Daarna zal het restaurant worden afgebroken en kan het voor een andere toepassing op een andere locatie weer worden opgebouwd.

More information about our products and services?