MENU

Neptunus bouwt tijdelijke drankenopslag voor DIS

Neptunus bouwt tijdelijke drankenopslag voor DIS

Afgelopen maand opende DIS BV de deuren van haar nieuwe tijdelijke drankenopslag. De demontabele ruimte, gebouwd door Neptunus, heeft een oppervlakte van 2.450 vierkante meter. DIS BV  heeft besloten om een tijdelijke drankenopslag te betrekken om het ontstane tijdelijke ruimtetekort op te vangen.

DIS BV is al tientallen jaren succesvol in het afvullen van flessen en blikken. Grote retailers en wereldwijde A-merken zijn afnemers van de organisatie. De organisatie heeft een sterke focus op verantwoord ondernemen, hier sluiten de demontabele gebouwen van Neptunus goed op aan.

Het demontabele pand, de Evolution II van Neptunus is een van de meest duurzame, tijdelijke gebouwen van Nederland. Optimale isolatie zorgt ervoor dat het warmteverlies tot een minimum beperkt blijft. Daarbij is het gebouw volledig demontabel en zijn alle onderdelen opnieuw te gebruiken. Vooral de flexibiliteit in de huurperiode en de snelle realisatie hebben een grote invloed gehad op de beslissing om voor Neptunus te kiezen.

Dorrie Eilers, directeur van Neptunus: “De afgelopen jaren hebben we al tientallen tijdelijke opslaghallen in zowel binnen- als buitenland gebouwd. Er wordt vaak voor een tijdelijke oplossing van Neptunus gekozen als er bijvoorbeeld verbouwd of gerenoveerd gaat worden. In dit geval, het opvangen van een tijdelijk ruimtetekort, zijn onze demontabele gebouwen natuurlijk ook uitermate geschikt.”

Neptunus-Evolution-Opslaghal-Sittard-tijdelijk-magazijn
Neptunus-Evolution-Opslaghal-Sittard-tijdelijk-magazijn
Neptunus-Evolution-Opslaghal-Sittard-tijdelijk-magazijn

More information about our products and services?