MENU

„Ambiente“ Frankfurt groeit dankzij tijdelijke beurshallen

„Ambiente“ Frankfurt groeit dankzij tijdelijke beurshallen

De komende jaren wordt de consumentengoederenbeurs ‘Ambiente’ in Frankfurt door Neptunus voorzien van een tijdelijke beurshal. De beurs is de afgelopen jaren flink gegroeid. De demontabele beurshallen van Neptunus zorgen ervoor dat het succesvolle evenement ook de komende jaren kan blijven doorgroeien. Dit jaar verwachten de 4500 exposanten, uit 85 verschillende landen, meer dan 140.000 vak-bezoekers tijdens de beurs die plaats vindt van 13 t/m 17 februari.

play Neptunus-Evolution-Messe-Frankfurt-temporäre-Messehalle

Timelapse Messe Frankfurt

Neptunus is enkele weken voor aanvang van de beurs gestart met de opbouw van de tijdelijke  beurshal. In januari werd de constructie, type Evololution II  met afmeting 50 x 135 meter, op het beursterrein in Frankfurt gebouwd. De bezoeker zal mede door inzet van twee ‘Walkways’, die de hal van Neptunus aan de vaste hal koppelen, niet merken dat ze zich in een tijdelijke beurshal bevinden.

Dorrie Eilers: ’De vrije hoogte van 6 meter, de hoge belastingcapaciteit van het dak en de uitstraling van de hal zorgen ervoor dat de stand bouwers, exposanten en bezoekers geen comfort inleveren ten opzichte van een vaste hal’.

Neptunus-Evolution-Messe-Frankfurt-temporäre-Messehalle
evolution Frankfurt am main beurs

More information about our products and services?