MENU
Beurshallen

Volwaardige, tijdelijke expo-hallen ingezet als extra beursruimte

Tijdelijke beurshallen voor Maison & Objet Parijs

Maison et Objet, Europa’s grootste en leading beurs op het gebied van wonen en interieur vindt ieder jaar plaats in Villepinte, Parijs. Neptunus leverde de benodigde extra beurshallen en bood daarmee onderdak aan de nieuwste woontrends.
In Villepinte, Noord-Parijs, bouwt Neptunus ruim 15.000m2 aan aaneengesloten expohallen met haar revolutionaire bouwconcept ‘Evolution’. De hoogwaardige tijdelijke hallen worden ingezet om extra beursruimte te creëren voor de exclusieve woonbeurs Maison & Objet.

Volwaardige tijdelijke expo-hal
Beursorganisator Reed Exhibitions zocht een volwaardige tijdelijke expo-hal, die qua uitstraling en technische eigenschappen volledig voldoet aan de huidige normen en onder alle weersomstandigheden staat. Tom Ambaum, Sales Director van Neptunus vertelt: “Reed Exhibitions France koos met onze Evolution-hal voor zekerheid, comfort en hoge kwaliteit.” Het opbouwen van de 15.000 vierkante meter tijdelijke beurshallen nam ongeveer 3 weken in beslag en 1 week voor de demontage.

Semipermanent gebouw
De Evolution van Neptunus biedt vanwege haar flexibiliteit, hoogwaardig en materiaalgebruik en uitstraling de ideale oplossing. De Evolution is een revolutionair semipermanent gebouw, geheel in eigen huis ontwikkelt door Neptunus. Door het materiaalgebruik, grote vrije overspanning, onbeperkte lengte en flexibiliteit in uitvoering is de Evolution voor vrijwel iedere toepassing geschikt. Naast het gebruik als entree en tijdelijke beurshal, wordt er in de Evolution van Neptunus ook een tijdelijk restaurant ondergebracht.

demontabele-gebouwen-beurshal
demontabele-gebouwen-beurshal
tijdelijk beurs gebouw Neptunus

Interesse in een tijdelijke beurshal?