MENU
Bedrijfsfeesten, Tenten voor evenementen

Een tijdelijke “eye-catcher” voor het 115-jarig jubileum

115 jaar jubileum Ten Brinke Group

Opdracht
Ten Brinke Group is een internationaal vastgoedbedrijf met ruim 800 medewerkers en 26 vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en Griekenland.

Ten Brinke Group bestond 115 jaar en dit jubileum werd half september 2017 groots gevierd. Meer dan 3.500 gasten, veelal medewerkers, hun familieleden en zakelijke relaties werden uitgenodigd. Voor het jubileumfeest werd het eigen bedrijventerrein van Ten Brinke Group omgebouwd tot eventlocatie. Hiervoor was een solide en stijlvolle, tijdelijke accommodatie nodig van ruim 1.900 m2 als feestpaviljoen.

Oplossing
Een 14-koppig team van Neptunus bouwde binnen 3 dagen een tijdelijke “eye-catcher” voor het 115-jarig jubileum. De ‘Ocean’ van 30 x 55 meter, met kenmerkend golvend dak, werd ingezet als luxe feesttent. De Ocean was compleet voorzien van meerdere hippe cateringstands, een wijnbar, een verdiepingsvloer met comfortabele lounge, grote dansvloer en podium.

Verder bouwde Neptunus ook de stijlvol aangeklede ontvangstruimte, cateringfaciliteiten, backstage-area en een buitenterras. In totaal zo’n 1.900 vierkante meter.

Uitdaging
De bouw van de tijdelijke accommodaties op het parkeerterrein van Ten Brinke Group in Varrsseveld vroeg om een uiterst strakke planning. De bedrijfsactiviteiten van de internationale bouwonderneming gingen namelijk gewoon door. Binnen slechts 3 dagen werd de complete eventlocatie door Neptunus opgeleverd.

Een van dé hoogtepunten tijdens het jubileumfeest was de spectaculaire opening op vrijdag 15 september. Een speciaal ontworpen laser- & videoshow werd geprojecteerd op de binnenzijde van het dak van de ‘Ocean’ structuur. Een muzikaal programma met live bands maakte de feestavond compleet. Op zaterdag 16 september werd het feestweekend afgesloten met een gezellige familiedag.

Resultaat
“Bij Neptunus vonden we de constructie die we zochten. De strakke, stevige en stijlvol in te richten Ocean is een echte ‘eye catcher’ die perfect aansluit bij de uitstraling van een jubileum. Neptunus leverde ons snel en efficiënt een kwalitatief gebouw waarmee wij onze collega’s en hun families een top feestlocatie bieden”, aldus Rutger der Nederlanden, manager Ten Brinke Group.

Neptunus Ocean Alure Globe Ten Brinke Groep Varsseveld Bedrijfsfeest tent
Neptunus Ocean Ten Brinke Groep Varsseveld Bedrijfsfeest tent
Neptunus Ocean Alure Globe Ten Brinke Groep Varsseveld Bedrijfsfeest tent
Neptunus Ocean Alure Globe Ten Brinke Groep Varsseveld Bedrijfsfeest tent

Interesse in tenten voor bedrijfsfeesten?