MENU

Opbouw nieuwe hospitality-structuur WK Biathlon in Oberhof op volle toeren

Nieuwe hospitality-structuur voor WK Biathlon in Oberhof

Op 7 februari gaat het BMW IBU WK Biathlon van start in Oberhof. Meer dan 30 landen strijden in verschillende disciplines mee om het wereldkampioenschap Biathlon. Neptunus bouwt voor hetprestigieuze toernooi een tijdelijke hospitality-structuur van bijna 2.000 m2 met twee verdiepingen. De structuur biedt ruimte aan 950 VIP-gasten en 200 mediavertegenwoordigers.

De Oberhofer Sport und Event GmbH heeft gekozen voor de Evolution van Neptunus. Deze structuur onderscheidt zich door uitstekende isolatiewaarden en is zeer geschikt voor evenementen in winterse omstandigheden. De Evolution wordt al jaren ingezet voor grote wintersportevenementen, zoals de Spengler Cup in Davos en Hahnenkammrennen in Kitzbühel.

Martin Stemerdink, salesmanager Neptunus: “We zijn blij dat we het vertrouwen van de Oberhofer Sport und Event GmbH gekregen hebben om onze Evolution te bouwen. De opbouw loopt voorspoedig. We kijken ernaar uit om onze structuur op te leveren en te bewonderen tijdens de BMW IBU WK Biathlon”.

Over Neptunus

Neptunus is internationaal specialist in demontabel bouwen. Al ruim 85 jaar bouwt Neptunus tenten en tijdelijke accommodaties voor sportevenementen, beurzen en festivals, maar ook demontabele gebouwen voor onder andere supermarkten, sporthallen en distributiecentra. Eigenlijk overal waar tijdelijke ruimte nodig is. Met een hoofdvestiging in Kessel en buitenlandse vestigingen in Duitsland, België, Engeland, Frankrijk, Polen en Oostenrijk, heeft Neptunus ruim 300 medewerkers in dienst.

Over Oberhofer Sport und Event GmbH

De Oberhofer Sport und Event GmbH is verantwoordelijk voor de organisatie en realisatie van het BMW IBU Wereldkampioenschap Biatlon 2023 in Oberhof en de wereldkampioenschappen in 2024, 2025 en 2026. De organisatie werd opgericht op 29 november 2020 en volgt de WSRO Skisport GmbH op, die tot dan toe verantwoordelijk was voor de organisatie van het wereldkampioenschap.

More information about our products and services?