MENU

Neptunus wint Festival Supplier Award

Neptunus wint Festival Supplier Award voor revolutionaire structuur tijdens Tomorrowland

Neptunus heeft de award voor ‘Beste Unieke Accommodatie’ gewonnen tijdens de Festival Supplier Awards 2023 in Londen. De jury kende de award toe voor de nieuwe Poseidon structuur. Deze werd afgelopen jaar voor het eerst gebouwd tijdens Tomorrowland;een van de grootste muziekfestivals ter wereld.

Tomorrowland verrast bezoekers ieder jaar met unieke designs en belevingen tijdens het festival. In 2022 introduceerde Neptunus de Poseidon, vernoemd naar de Grieks god van de zee. Deze nieuwe ronde structuur heeft een vrije overspanning van 45 meter en interne hoogte van 14 meter. In het midden stroomt een waterval naar beneden. Het zorgt voor een spectaculair effect bij het Dreamcatcher terras. Neptunus bouwt jaarlijks in totaal bijna 12.000 vierkante meter aan tijdelijke accommodaties voor het festival.

Het jurycommentaar was lovend: “De veelzijdigheid van deze unieke structuur is revolutionair en bewijst dat Neptunus tijdelijke accommodaties van wereldklasse ontwikkelt.”

Directeur Antoine Eilers was samen met Managing director Ben Keast en enkele projectmanagers aanwezig om de award in ontvangst te nemen. “We zijn vereerd dat we deze award hebben ontvangen. Wij danken Tomorrowland voor de samenwerking bij de ontwikkeling van de Poseidon. Zonder hun designs en ideeën zou het niet mogelijk zijn geweest om deze geweldige structuur samen met ons eigen R&D en design-team tot stand te laten komen.”

Neptunus wins festival supplier awrds

Neptunus is al jaren leverancier van tijdelijke structuren voor Tomorrowland. Het festival vindt plaats in Boom en trekt verdeeld over drie weekenden jaarlijks 600.000 bezoekers van over de hele wereld.

De Poseidon is veelzijdig en ook zonder waterval te bouwen. Daarmee is deze structuur ook zeer geschikt voor corporate events, sportevenementen, modeshows en productlanceringen.

Het is de vierde keer dat Neptunus een award in de wacht sleept tijdens de Festival Supplier Awards. Neptunus won al drie keer de ‘Beste Accommodatie Leverancier’. Neptunus was dit jaar ook genomineerd in de categorieën ‘Beste Nieuwe Product’ en ‘Beste Visuele Attractie’.

Poseidon Tomorrowland

More information about our products and services?