MENU

Neptunus Official Supplier Sportcentrum Papendal

Neptunus is trotse Official Supplier van Sportcentrum Papendal

 

Al vanaf 2006 heeft Neptunus verschillende semi-permanente sporthallen gebouwd ter aanvulling op de bestaande faciliteiten van Papendal. Zo bouwde Neptunus de sprinthal aansluitend aan het krachtcentrum, Sporthal-West, de volleybalhal, de schermhal en judofaciliteit Ruskahal.

Met trots kondigen we een nieuw hoofdstuk aan in onze langdurige samenwerking met Sportcentrum Papendal. Vanaf dit jaar zijn we Official Supplier van het nationaal sportcentrum, een erkenning die de kracht van onze relatie en de kwaliteit van onze faciliteiten benadrukt.

Door de jaren heen heeft Neptunus de eer gehad om samen te werken met Papendal door het plaatsen van meerdere semi-permanente sporthallen die aansluiten bij de behoeften van topatleten. Onze projecten op het terrein omvatten onder andere de sprinthal, de CTO Hal, de Volleybalhal, de schermhal en de judofaciliteit Ruskahal. Deze structuren zijn niet alleen een bewijs van ons vermogen om aan specifieke sportbehoeften te voldoen, maar ook van onze flexibiliteit en expertise in het creëren van hoogwaardige sportfaciliteiten.

 

De erkenning als Official Supplier is een belangrijk moment in onze samenwerking. Wij geloven dat deze verdieping van onze relatie met Papendal ons in staat stelt om nog meer te innoveren en op maat gemaakte oplossingen te bieden die bijdragen aan de ontwikkeling van sporttalent.

Bij Neptunus zijn we trots op onze rol in het ondersteunen van de Nederlandse sport en het faciliteren van de groei en prestaties van de atleten. Wij kijken uit naar de voortzetting van onze succesvolle samenwerking met Papendal en naar de nieuwe mogelijkheden die deze erkenning met zich mee zal brengen.

More information about our products and services?