MENU

Neptunus Wandeltocht Venloop

play

Dit was de Neptunus Wandeltocht 2024

Neptunus Wandeltocht Venloop

Neptunus is al sinds 2009 de leverancier van de tenten en tijdelijke accommodaties tijdens de Venloop. Sinds 2018 ook hoofdsponsor en trotse naamgever van de Neptunus Wandeltocht. De inzet van Neptunus sluit helemaal aan bij de waarden van de Venloop, een familie-evenement, goede sfeer en een gezonde en sportieve levensstijl.

Inmiddels is de Neptunus wandeltocht niet meer weg te denken uit het Venloop weekend. Ieder jaar kunnen deelnemers weer kiezen uit vijf verschillende afstanden; 10 km, 20 km, 30 km, de wandelmarathon en de 7,5 km Walk & Wheels.

 

De inzet van Neptunus sluit helemaal aan bij de ambities van de Venloop. Als familiebedrijf nodigen wij onze medewerkers dan ook uit om samen met hun familie deel te nemen aan de Venloop. Dit doen we met ons eigen Team Neptunus, jong, oud, familie en vrienden: iedereen is welkom! Om samen te wandelen, rennen en bovenal een gezellig weekend te hebben.

Dorrie Eilers, directeur Neptunus, licht toe: “Gezondheid van onze medewerkers vinden we heel belangrijk. Door ons in te zetten met en voor de Neptunus Wandeltocht willen we jong en ou stimuleren om actief bezig te zijn en een mooie dag te beleven. Niet alleen ons eigen Team Neptunus, maar alle deelnemers!”

Wil jij ook meedoen?

iedereen heeft zijn eigen motivatie om te gaan wandelen. Om op een verantwoordelijke wijze 10 km, 20 km, 30 km of een Wandeltochtmarathon te kunnen wandelen, worden er in de periode voorafgaand aan de Neptunus Wandeltocht verschillende georganiseerd. De data en inschrijfformulieren hiervan zijn te vinden op www.venloop.nl

More information about our products and services?