MENU

Neptunus fuift mee op jubileumeditie Les Ardentes

Neptunus fuift mee op jubileumeditie Les Ardentes

Les Ardentes, het meerdaagse electro-rockmuziekfestival, beleeft dit jaar haar 10e editie. Neptunus, de specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen, bouwt een etagehal die ingezet wordt voor VIP-hospitality.

Het Belgische festival vindt plaats van 9 tem 12 juli in Luik, op het terrein van de Halles des Foires (beurshallen) en Parc Astrid de Coronmeuse in  het noorden van de stad. Het festival werd in 2006 door Fabrice Lamproye en Gaëtan Servais uit de grond gestampt en is inmiddels uitgegroeid tot een vierdaags evenement met jaarlijks 70.000 bezoekers.

Dubbel decker
De VIP-gasten kunnen het muziekfestival  beleven vanuit een twee verdieping tellende etagehal, een Dubbel Decker van 8 x 45 meter inclusief groot terras. Zo kunnen de muziekliefhebbers, onder het genot van een hapje en drankje, optimaal genieten van de spetterende optredens. Ook krijgen VIP-gasten de mogelijkheid tot exclusieve backstage-rondleiding. Door de beperkte beschikbare vloeroppervlakte op het terrein is de Dubbel Decker de ideale oplossing om optimaal gebruik te maken van de schaarse vierkante meters: namelijk de hoogte in gaan.

Line-up
Als klein broertje van Rock Werchter en Pukkelpop heeft Les Ardentes met bijna 80 acts een heel behoorlijke line-up weten te boeken. Op het festival is een mengelmoes aan muziekstijlen te horen. Alles genres komen aan bod: rock, electro, hiphop, house, techno, metal, drum’n’bass, soul, triphop, Franse chanson, folk en pop. Met de Amerikaanse rappers Kendrick Lamar en Nicki Minaj, muziekproducer en DJ Paul Kalkbrenner, punkrocker Iggy Pop en de Belgische revelatie Oscar and the Wolf heeft men enkele mooie headliners weten te strikken.

festival tent Neptunus Galeria
Neptunus-Etagehal-Les-Ardentes-Festival-tent
Neptunus-Etagehal-Les-Ardentes-Festival-tent
Neptunus-Etagehal-Les-Ardentes-Festival-tent

More information about our products and services?