MENU

Neptunus bouwt tijdelijke Aldi Supermarkt in Reek

Neptunus bouwt tijdelijke Aldi Supermarkt in Reek

Reek, een dorp in het oosten van Noord-Brabant, krijgt binnenkort haar eerste supermarkt. Neptunus is namelijk bezig met de bouw van een tijdelijke Aldi supermarkt. Neptunus zal eind augustus de tijdelijke supermarkt opleveren. Aldi kiest voor een demontabel gebouw. Deze zal enkele jaren blijven staan.

De inwoners van Reek juichen de komst van de supermarkt toe. Momenteel moeten ze 5 kilometer rijden voor de dichtstbijzijnde supermarkt. Lang zullen ze dus niet hoeven te wachten op de gewenste Aldi. Nadat het gebouw door Neptunus is opgeleverd, heeft Aldi een maand nodig voor de binnenbouw en inrichting. Als alles volgens planning verloopt, zal 9 oktober de winkel openen.

De Flexolution-techniek van Neptunus

Voor de tijdelijke supermarkt heeft Aldi gekozen voor de Flexolution van Neptunus. Deze voldoet als eerste demontabel gebouw aan de richtlijnen van het Bouwbesluit en beschikt over Energielabel A. Het demontabele gebouw heeft een oppervlakte van 1.352 m2. Deze wordt compleet ingericht met verlichting, beveiliging, klimaatbeheersing en systeemplafond. Personeel en bezoekers van de supermarkt zullen niet merken dat ze in een demontabel gebouw zijn.

Steeds vaker wordt er voor demontabel bouwen gekozen. “We bouwen vaak een demontabel gebouw. Bijvoorbeeld tijdens een verbouwing, tijdelijke piek of na een brand,” aldus Dorrie Eilers, directeur van Neptunus.

Flexolution-Tijdelijke-Supermarkt-Aldi-Reek

More information about our products and services?