MENU

Breid uw horecacapaciteit uit tijdens corona

Neptunus levert snel extra ruimte voor restaurant en horeca tijdens de wintermaanden

Wordt de 1,5-meter-samenleving het nieuwe normaal? Bereid u voor om uw capaciteit uit te breiden. Ook tijdens de wintermaanden. Neptunus kan razendsnel extra ruimte leveren voor uw (pop-up) restaurant, keuken of kantine. Een terrasoverkapping of zelfs een terras-verdieping. Voor de periode die u wenst.

Flexibel in afmeting en design

De tenten van Neptunus kunnen in vele verschillende afmetingen geleverd worden. Het maakt niet uit hoeveel extra ruimte u nodig heeft, Neptunus heeft een passende oplossing. Wij bouwen snel en efficiënt een tent of verdiepingsvloer voor uw behoefte. Onze tenten kunnen eenvoudig aan uw bestaande gebouw worden gekoppeld. Een verdiepingsvloer kan snel op en over uw bestaande terras geplaatst worden. Zo kunt u uw deuren openen, optimaal gebruik maken van de voor uw beschikbare vloeroppervlakteén de service bieden die uw gasten van u gewend zijn. Maar dan wel met inachtneming van 1,5 meter afstand. Voor de veiligheid van uw gasten én uw medewerkers.

Eenvoudig naar wens in te richten

Onze tenten kunnen helemaal naar wens worden ingericht. De tenten worden standaard geleverd met een solide cassettevloer en zijn indien gewenst te compartimenteren. De wanden, vloeren en plafond kunnen gestoffeerd worden voor een sfeervolle uitstraling van uw extra ruimte. En uiteraard kan uw bestaande inrichting en sfeer helemaal worden doorgetrokken in de extra ruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

 

Mogelijke toepassingen

  • (Pop-up) Restaurant
  • Cafetaria, Grand Café
  • Kantine of cateringruime
  • Keuken, garderobe of sanitaire ruimte
  • Terrasoverkapping of terras met verdiepingsvloer/mezzanine

Bekijk ons aanbod!

Wij bieden verschillende soorten tenten aan. Voor noodtoepassingen zijn onze Alure Globe, Apollo, Aluhal en Pluto zeer toegankelijk. Of een Mezzanine (met trappen), waardoor u maximaal gebruik maakt van het beschikbare vloeroppervlak.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze producten en diensten? Neem dan contact op met een van onze adviseurs!

 

Download folder
Neptunus-Mezzanine-Terrasverdieping-Venlo
Neptunus-Aluhal-Tijdelijk-restaurant-noodruimte
Neptunus-Alureglobe-vandervalk-veldhoven-tijdelijk restaurant
tijdelijke winkel

More information about our products and services?