MENU

Feestelijke opening demontabele MINI Showroom

Feestelijke opening demontabele MINI Showroom

Vorige week werd in Utrecht een splinternieuwe autoshowroom geopend. En niet zomaar een: een demontabele showroom voor MINI, gebouwd door Neptunus. Vorig weekend werd het gebouw in gebruik genomen voor de presentatie van de nieuwste BMW modellen de X5 en de I3. Daarna wordt het tijdelijk gebouw ingezet als showroom voor MINI.

Neptunus, specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen, bouwde eerder dit jaar voor opdrachtgever Ekris haar tijdelijke accommodatie ‘Alure’ die tot maart 2014 als kantoorruimte bij de BMW dealer wordt ingezet. Na deze eerste succesvolle samenwerking verzocht Ekris Neptunus om een tweede tijdelijke accommodatie te bouwen: dit keer een showroom voor MINI.

Voor deze showroom koos Ekris voor de ‘Evolution’ van Neptunus, een revolutionair demontabel gebouw welke nauwelijks te onderscheiden is van vaste bouw. De tijdelijke showroom is geheel uitgevoerd volgens de MINI-Showroom-eisen. Door een strakke combinatie van zwarte wandpanelen en glaspanelen sluit het gebouw naadloos aan op de huisstijl van MINI. Het tijdelijke pand heeft een oppervlakte van meer dan 200m2, en is uitgerust met een vast dak. Het voordeel van het demontabele gebouw is dat Ekris zelf kan bepalen hoe lang ze de showroom inzetten. Naar verwachting zal deze 2 jaar op de locatie in Utrecht blijven staan.

Neptunus-Evolution-tijdelijke-showroom-utrecht
Neptunus-Evolution-tijdelijke-showroom-utrecht
Neptunus-Evolution-tijdelijke-showroom-utrecht

More information about our products and services?