MENU

Neptunus presenteert: TentTalks

Inloopavond TentTalks

Altijd al benieuwd geweest naar de verhalen achter werken bij Neptunus? Waarom onze collega’s hier graag werken? Wat de gaafste bouwlocatie is? Of welke celebrity ze op de bouw tegenkwamen?

Na een succesvolle eerste editie, organiseren wij op donderdag 8 juni voor de tweede keer TentTalks! Loop vrijblijvend binnen tussen 15:30 en 19:00 uur en ga in gesprek met onze collega’s over werken bij Neptunus. Daarnaast is er alle ruimte om vragen te stellen en je te oriënteren op onze openstaande vacatures. Zien we jou dan?

Inloopmaand

Waar en wanneer?

Datum: Donderdag 8 juni 2023
Tijd: Tussen 15:30 en 19:00 uur
Adres: Neptunuslaan 2 in Kessel
Meer informatie: Bel, mail of app even met Vanessa van Rhee of Sanne Scheerder van HR via 077 462 2444, [email protected] of 06 1127 9010.

Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenwandelen!

Hoofdkantoor Neptunus
Planner
Exclusive Hospitality structure Neptunus
Inloopmaand Neptunus
Art of Banksy Alure Globe Neptunus
Inloopmaan Neptunus
Tijdelijke sporthal Borussia MonchenGladbach
Inloopmaand Neptunus
We truly miss these festivals 🎪 this summer and look...
vacature timmerman
Demontabel gebouw sporthal
voorraadbeheerder

Benieuwd naar onze vacatures?

Wij zijn op zoek naar montagemedewerkers! Het hele jaar door zijn we druk bezig met demontabele projecten, zoals tijdelijke sporthallen en supermarkten. Daarnaast bereiden we ons voor op de zomer met grote evenementen zoals Pinkpop en de Formule 1. Naast montagemedewerkers hebben wij nog meer vacatures voor onze locatie in Kessel. Wij zoeken aanpakkers voor de wasserij, productie, sales/verhuur en bedrijfsbureau.

Meer weten?