MENU

Werken bij

Neptunus als werkgever

Neptunus is een echt familiebedrijf. Geleid door de derde generatie van de familie Eilers streeft Neptunus elke dag weer naar het beste resultaat.  De kwaliteitsproducten en een uitstekende service hebben ervoor gezorgd dat Neptunus zich heeft ontwikkeld als dé specialist in tijdelijke accommodaties. Dit succes is onder andere te danken aan haar medewerkers. De medewerkers van Neptunus kenmerken zich door een flinke dosis ambitie, werklust, no nonsense mentaliteit, servicegerichtheid en professionaliteit.

Montage team: Zet jij met ons alle tentzeilen bij?

We hebben supergave projecten op onze kalender staan. Daarom breiden we ons montageteam uit. Ben jij onze nieuwe vent achter de tent? Uitdagend werk en goed verdienen? Wij zijn op zoek naar montagemedewerkers voor onze ploegen in Kessel en Arnhem.

Bekijk onze vacatures op de bouw

play video-montagemedewerker-neptunus

Bekijk hier hoe jouw toekomstige baan eruit ziet!

Meer vacatures in Kessel

Naast montagemedewerkers hebben wij nog meer vacatures voor onze locatie in Kessel. Wij zoeken aanpakkers voor de wasserij, sales/verhuur en bedrijfsbureau. Word jij onderdeel van onze Neptunus familie? In de volgende video ontmoet je onze collega’s. Bekijk snel onze openstaande vacatures:

Bekijk alle vacatures

play werken-bij-neptunus

Collega's aan het woord

Waarom werken voor Neptunus?

Neptunus is een echt familiebedrijf en dat zie je terug in onze cultuur. Korte lijnen en een klantgerichte aanpak staan bij ons centraal. Bij Neptunus beland je in een gemotiveerd team met een informele werksfeer. Een gezond werkklimaat waarin motivatie, professionaliteit, klantvriendelijkheid en innovatie voorop staan vinden wij belangrijk. Wij zien onszelf als één grote Neptunusfamilie. Daarom zorgen wij goed voor onze werknemers met:

  • Een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een actieve personeelsvereniging; wij houden van een goed uitstapje of feestje! Hier hebben we zelfs een liedje over gemaakt, check de videoclip van Feestje in de Tent hier! 😉
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en intern te groeien.
  • De nodige vitamines met vers fruit in de kantines.
  • Een uitstekende pensioensregeling; Ook na je loopbaan moet je kunnen genieten.

Meer weten over werken bij Neptunus?

Ben je benieuwd naar wat Neptunus voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op met Vanessa van Rhee van HR via [email protected] of +31 77 462 24 44.

Meer weten?