MENU

Werken bij

Neptunus als werkgever

Neptunus is een echt familiebedrijf. Geleid door de derde generatie van de familie Eilers streeft Neptunus elke dag weer naar het beste resultaat.  De kwaliteitsproducten en een uitstekende service hebben ervoor gezorgd dat Neptunus zich heeft ontwikkeld als dé specialist in tijdelijke accommodaties. Dit succes is onder andere te danken aan haar medewerkers. De medewerkers van Neptunus kenmerken zich door een flinke dosis ambitie, werklust, no nonsense mentaliteit, servicegerichtheid en professionaliteit.

Montage team: Zet jij met ons alle tentzeilen bij?

We hebben supergave projecten op onze kalender staan. Daarom breiden we ons montage team uit. Ben jij onze nieuwe vent achter de tent? Hard werken en goed verdienen? Wij zijn op zoek naar medewerkers montage tentenbouw voor onze ploegen in Kessel, Arnhem, Budel en Stein.

Bekijk onze vacatures op de bouw

play werken-bij-neptunus-video

Bekijk hier hoe jouw toekomstige baan eruit ziet!

Meer vacatures in Kessel

Naast montagemedewerkers hebben wij nog meer vacatures voor onze locatie in Kessel. Wij zoeken aanpakkers voor het magazijn, wasserij, administratie en bedrijfsbureau. Bekijk snel onze openstaande vacatures:

BEKIJK ALLE VACATURES

Neptunus-Kessel-Hoofdkantoor

Waarom werken voor Neptunus?

Neptunus is een echt familiebedrijf en dat zie je terug in onze cultuur. Korte lijnen en een klantgerichte aanpak staan bij ons centraal. Bij Neptunus beland je in een gemotiveerd team met een informele werksfeer. We streven ernaar om een gezond werkklimaat te creëren waarin motivatie, professionaliteit, klantvriendelijkheid en innovatie voorop staan. Wij zien onszelf als één grote Neptunusfamilie. Daarom zorgen wij goed voor onze werknemers met:

  • Een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een actieve personeelsvereniging; Wij houden van een goed feestje of uitstapje. Na corona gaan we dit ook zeker inhalen!
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en intern te groeien. Wij bieden meer dan 100 interne trainingen aan om te blijven leren.
  • Een uitstekende pensioensregeling; Ook na je loopbaan moet je kunnen genieten.

Doorgroeien binnen Neptunus?

Neptunus biedt volop mogelijkheden om door te groeien. Er zijn veel voorbeelden van montage medewerkers, magazijn- en productiemedewerkers die zijn doorgegroeid tot 1e monteur of voorman, maar ook tot werkvoorbereider, project manager of hoofd werkplaats. Wil jij het van onze collega zelf horen? Sjoerd begon 10 jaar geleden als montage medewerker tentenbouw en is inmiddels doorgegroeid tot werkvoorbereider. Lees hier zijn verhaal:

INTERVIEW: VAN MONTAGE MEDEWERKER TOT WERKVOORBEREIDER

Meer weten over werken bij Neptunus?

Ben je benieuwd naar wat Neptunus voor jou kan betekenen? Neem voor vragen gerust contact op met Vanessa van Rhee van HR via [email protected] of +31 77 462 24 44.