+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

VI Oranje dagelijks live vanuit “Neptunus–studio’s”

Tijdens het WK 2014 wordt twee keer per dag het programma VI Oranje uitgezonden. VI Oranje is de zomereditie van het voetbalpraatprogramma Voetbal International. Het decor voor deze live talkshow met Wilfred Genee, Rene van der Gijp en Johan Derksen zijn de door Neptunus gebouwde accommodaties bij het Kurhaus in Scheveningen.

Vanuit de sfeervolle accommodaties die op het grote buitenterras van het Steigenberger Kurhaus Hotel zijn geplaatst, worden voetballiefhebbers dit WK getrakteerd op voetbal, analyses en veel meer. Neptunus realiseerde diverse aan elkaar gekoppelde Alu-hallen en Mercurius-paviljoenen. De structuren zijn met glaspanelen opgebouwd zodat het “zon, zee en strand gevoel” bijna letterlijk de studio binnenkomt.

Neptunus is specialist in het ontwerpen en realiseren van tenten en tijdelijke accommodaties. Als official supplier van NOC*NSF voelt Neptunus zich verbonden met sport in het algemeen, en Oranje in het bijzonder.

Neptunus bouwde al eerder voor VI Oranje en zal binnenkort wederom voor het programma Tour du Jour de tijdelijke accommodaties leveren, dat eveneens door Wilfred Genee wordt gepresenteerd.
 

1