+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Ultieme Tomorrowland–beleving in danstempels Neptunus

Tomorrowland, het meest internationale muziekfestival ter wereld, is klaar voor de 2016 editie. Zo’n 180.000 festivalgangers uit meer dan 220 landen zullen 3 dagen compleet uit hun dak te gaan op domein De Schorre. Met de gehele internationale DJ-top prijkend op de affiche een garantie voor succes. Partner Neptunus, specialist in tenten voor evenementen en demontabele gebouwen, draagt bij aan de ultieme festivalbeleving door de drie verdieping tellende COMFORT-area en de ‘Garden of Madness’ te bouwen.

Galeria Tripledekker

Ook voor de 12e editie kiest Tomorrowland weer voor de ‘Galeria Tripledekker’ als VIP-area. De etagehal van 2.400 m² vierkante meter kenmerkt zich door de drie verdiepingen en unieke dakconstructie. Niet alleen de COMFORT-Area komt van de hand van Neptunus, ook de ‘Garden of Madness’  wordt geplaatst door de Limburgse bouwer uit Zonhoven.

Dominic Scholart, vestigingsmanager Neptunus bvba, vertelt: “We zijn zeer fier dat we wederom een aantal mooie areas mogen voorzien van onze structuren. De ‘Galeria Tripledekker’ is een echte eyecatcher en biedt de VIP’s een uniek uitzicht over het festivalterrein. De ‘Evolution’, die dit jaar wederom in de ‘Garden of Madness’ staat, geeft bezoekers zeker niet het gevoel dat ze zich in een tijdelijk gebouw bevinden. Onze structuren dragen al jaren bij aan het creatieve concept van Tomorrowland”.

De danstempel in de ‘Garden of Madness’ zal door de ‘wrapping’ en aankleding een unieke verschijning zijn. Daarbij drijft de structuur ook nog eens op pontons in het water. Bezoekers kunnen dus ook óp het water feesten. Naast de ‘Garden of Madness’ ligt ‘Leaf´, een loungebar die ook op het water drijft, voorzien van twee looppaden naar de oevers.

Tomorrowland - ’s werelds grootste muziekfestival

Het Belgische outdoor dancefestival gaat een paar straffe dagen beleven, waarbij de Main Stage dit jaar is omgetoverd tot de ‘The Elixir of Life’. Met namen als Martin Garrix, Armin van Buuren, ambassadeurs Dimitri Vegas & Like Mike, Axwell ^ Ingrosso, Tiësto, Steve Angello en Afrojack is bijna de complete top 20 van DJ Mag aanwezig op het festival.

Neptunus | Tomorrowland

1 2 3 4