+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Tijdelijke sportfaciliteiten voor het Iedersland College Amsterdam

De leerlingen van het Iedersland College kunnen trots zijn op hun nieuwe sportfaciliteiten. Doordat op de nieuwe locatie nog geen sportvoorziening voor handen is, was er vanuit de school behoefte om deze faciliteiten aan hun leerlingen ter beschikking te stellen. Neptunus bleek als specialist in demontabel bouwen, de ideale partner om in deze behoefte te voorzien. Zij leverde de tijdelijke sporthal binnen no-time op. De sporthal zal voor een periode van 2 jaar worden ingezet.

Flexolution
De ‘Flexolution’ bleek de ideale oplossing voor het Iedersland College. Het duurzame en modulaire gebouw van Neptunus is snel gerealiseerd, volledig demontabel en tevens herbruikbaar. Een volwaardig alternatief voor vaste, permanente bouw van sportaccommodaties, alleen dan met maximale flexibiliteit. Met name deze flexibiliteit en de uitstraling waren voor het Iedersland College doorslaggevende factoren om voor deze oplossing te kiezen.

De sporthal heeft een afmeting van 24 x 12 meter en is 9 meter hoog. De tijdelijke accommodatie is turnkey opgeleverd, compleet met alle sportfaciliteiten (zoals sportvloer en sportattributen), kleedlokalen en doucheruimten.

1 2 3 4