+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Succesvolle renovatiebouw polikliniek CHwapi feestelijk ingehuldigd in Neptunus tent

Eind mei vond de feestelijke opening plaats van de gerenoveerde Union-site van polikliniek CHwapi in Tournai. In samenwerking met evenementbureau NOVES Group verzorgde Neptunus de aanvullende accommodatie voor de feestelijkheden.

Polikliniek CHwapi, gelegen in Tournai, is een van de belangrijkste ziekenhuiscentra van Wallonië. De kliniek is opgebouwd uit drie ziekenhuis-sites: Notre Dame, IMC en Union. Met 24.500 aanmeldingen per jaar en meer dan 2.500 medewerkers, waarvan 260 dokters, beschikt CHwapi over vele troeven om uitdagingen aan te gaan gericht op het welzijn van de patiënt en zijn optimale opname en behandeling. Voor de inhuldiging van de vernieuwde Union site, waarbij 50.000 m² aan gebouwen gerenoveerd/gebouwd zijn, werd eind mei een feestelijk evenement georganiseerd.

Aluhal

Omdat bij het ziekenhuis niet voldoende plaats was, werden de plechtigheid gedaan op de Esplanade de l’Europe, in een Alu hal van 1.600 m² die door Neptunus in no-time gebouwd werd. Onder de aanwezigen waren partners die mee geholpen hebben aan de bouw van het nieuwe ziekenhuis, personeelsleden, nationale en regionale politiekers, waaronder Minister Prévot en de Burgemeester van Doornik (Tournai) Rudy Demotte, evenals andere Burgemeesters en Schepenen uit de regio.

1 2 3 4 5