+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Succesvol dubbelspel Neptunus – TopShelf Open

Niet meer weg te denken van de internationale sportkalender: de TopShelf OPEN. Het enige Nederlandse grastennistoernooi vindt  dit jaar plaats  van maandag 8 tot en met zondag 14 juni in Rosmalen.

Neptunus is al vele jaren official supplier van de tijdelijke event accommodaties, en verzorgt ook dit jaar de VIP-paviljoens en publieksaccommodaties. Ook de skyboxen aan het centre court, de gezellige promenade, het hospitality dorp en het tennis village zijn jaarlijks terugkerende succesnummers. Een topsportevenement met topspelers in een schitterende ambiance.

Bij de heren wordt de lijst aangevoerd door Jo-Wilfried Tsonga. De Fransman neemt voor het eerst deel aan het toernooi. Australië wordt vertegenwoordigd door voormalig winnaar Lleyton Hewitt en de talentvolle Nick Kyrgios. Titelverdediger Roberto Bautista Agut is ook van de partij evenals Richard Gasquet en David Goffin.

Het WTA deelnemersveld bestaat uit drie voormalige top10-speelsters: Andrea Petkovic, Jelena Jankovic en Dominika Cibulkova. De jonge talentvolle speelsters Elina Svitolina en Belinda Bencic zijn van de partij, net als Kirsten Flipkens en titelverdedigster Coco Vandeweghe.

Het kwalificatieschema van het damestoernooi wordt uitgebreid naar 32 speelsters en gaat van start op vrijdag 5 juni, het kwalificatietoernooi van de heren op zaterdag 6 juni. Het hoofdtoernooi begint op maandag 8 juni en beide enkelspelfinales worden gespeeld op zondag 14 juni.

De tijdelijke accommodaties van Neptunus zijn uitgebreid te bewonderen bij de NOS, die in het finaleweekend diverse partijen live zal uitzenden. Bij FOX Sports zijn alle wedstrijden op het centre court live te zien en ook Omroep Brabant besteedt ruimschoots aandacht aan het toernooi.

Het speelschema is terug te vinden op: www.topshelfopen.nl

1 2