+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Popstars poseren in ‘rode–loper–tent’ van Neptunus tijdens MTV Europe Music Awards

Zondagavond vonden de MTV Europe Music Awards plaats in Ahoy Rotterdam. Onze eigen Martin Garrix wist twee awards in de wacht te slepen in de categorieën ‘Best Electronic’ en ‘Best World Stage’. Voor de ontvangst van alle wereldsterren, lag de rode loper uitgerold in een geheel transparante accommodatie van Neptunus, specialist in demontabel bouwen.

Vanwege het koude en regenachtige herfstweer werd er een speciale VIP ‘loopbrug’ gebouwd door Neptunus, zodat de aanwezige sterren warm en droog bij de Ahoy arriveerden. Geflankeerd door een horde aan fotografen, journalisten en uitzinnige fans kwamen de sterren een voor een over de rode loper bij Ahoy. Diverse sterren verzorgde al een mini-optreden in de ontvangsthal.

De met VIP’s gevulde hal van 20 x 70 meter, een Alure Globe met volledig transparant dak en grote horizontale glaspanelen, vormde het decor voor het fotomoment op de rode loper of felbegeerde selfie met een ster. Het Neptunus-team bouwde in slechts drie dagen de accommodatie van 1.400 vierkante meter, compleet met verwarming en airconditioning.

Dorrie Eilers, directeur van Neptunus, vertelt: "We zijn trots dat we zo’n evenement met internationale allure konden voorzien van de ontvangsthal waar alle sterren binnenkomen. De compleet transparante hal creëerde een luxe uitstraling die perfect past bij de MTV Europe Music Awards.”

Het was alweer de derde keer dat Nederland gastheer was van MTV Europe Music Awards en voor de tweede maal vond dit plaats in Ahoy. Muziekliefhebbers konden thuis live meegenieten van de awardshow, al schitterden veel winnaars door afwezigheid. Net als Martin Garrix, wonnen Justin Bieber (‘Best Song’ en ‘Best Fans’) en Lady Gaga (‘Beste Female’ en ‘Best Look’) twee awards. De beeldjes waren paarsgekleurd, een ode aan het popicoon Prince. De show werd gepresenteerd door Bebe Rexha.

Check hier de timelapse van de opbouw!