+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Op Pinkpop is iedereen welkom in de feesttent van Neptunus

Pinkpop, Nederlands oudste en bekendste popfestival, wordt ook dit jaar door Neptunus van de benodigde tijdelijke accommodaties voorzien. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden vindt het festival dit jaar wederom niet plaats in het Pinksterweekend, maar zullen festivalgangers in het weekend van 10 t/m 12 juni aan hun muzikale trekken komen.

Wie het festival in de rijke historie reeds heeft bezocht, heeft ongetwijfeld al eens in een accommodatie van Neptunus gestaan. De leverancier van tenten voor evenementen bouwt sinds jaar en dag de VIP-, crew-, drank- en campingaccommodaties.

Sinds de editie van 2014 levert Neptunus ook een volledige stage: ‘Stage 4’. De structuur van het type Ocean is bijna niet te missen als de bezoeker voorbij de entree loopt. De programmering voor de zogenoemde Stage 4 richt zich op relatief kleinere, opkomende bands en dj als afsluiter.

Behalve Neptunus zijn er als vanouds weer veel acts aanwezig. Op vrijdag vertonen bands als Red Hot Chili Peppers, Major Lazer, Bastille, The Common Linnets en James Bay hun kunsten. Op de tweede dag staat Rammstein als absolute headliner maar zijn er ook optredens van Doe Maar, Lianne La Havas, Robin Schulz en James Morrison.

Op de laatste dag, staan Lionel Richie, Kygo, Skunk Anansie, John Newman, All Time Low en Douwe Bob op het podium. Sir Paul McCartney mag het festival afsluiten.

Meer informatie over het festival is terug te vinden op www.pinkpop.nl
Bekijk hier de teaser van Pinkpop 2016.

1 2 3