+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Neptunus wederom trotse leverancier HISWA te water

HISWA te water, de grootste in-water bootshow van Noord-Europa wordt gehouden van 1 tot en met 6 september. Het evenement vindt dit jaar voor de vierde keer plaats in de Amsterdam Marina. Neptunus, specialist in demontabel bouwen, verzorgt alle tenten en tijdelijke accommodaties voor het populaire watersportevenement.
 

Tijdelijke accommodaties

Neptunus bouwt voor HISWA te water verschillende tijdelijke accommodaties, waaronder haar unieke Alure Globe die dienst doet als entree van de 31 in-water bootshow. Daarnaast zijn meer dan 70 kleinere paviljoens gebouwd voor standhouders als Delta Lloyd, Landrover en vele andere. De pagodetenten, Alure Globe en overige tenten van Neptunus bieden stijlvol onderdak en dragen bij aan de uitstraling van het stijlvolle evenement. Michelle Jonker, Project Manager HISWA te water: “De HISWA te water biedt naast de honderden boten ook een programma boordevol activiteiten op het water. Samen met de nautische markt en de sfeervolle Food Village van Duin&Kruidberg kunnen bezoekers een heerlijk dagje watersport aan het IJ beleven.“

Opening

Carolijn Brouwer, Nederlands trots bij de Volvo Ocean Race met Team SCA, opent op 1 september de HISWA te water. De topzeilster zal om 11.00 uur de watersportbeurs openen door zich te laten lanceren van een luchtkussen bij het zogenoemde Aqua Jumping. “Als deelnemer aan de Volvo Ocean Race ben ik natuurlijk wel wat gewend, dus deze uitdaging ga ik graag aan”, aldus Carolijn. Marianne Zwagerman, schrijver en fervent watersporter, zal het spectaculaire openingsprogramma begeleiden.

Aqua Jumping

Actieve watersporters zoeken het avontuur. Met de toevoeging van Aqua Jumping aan het HISWA te water-programma wordt daar ruimschoots aan beantwoord. Een groot drijvend kussen  op het water nodigt uit tot een forse sprong. Degene die op de voorzijde van het kussen ligt wordt hierdoor gelanceerd en maakt een flinke plons in het water. Het kussen is zo’n 8 meter lang en 4 meter breed. Carolijn Brouwer zal het spits afbijten, maar gedurende de hele beurs kunnen bezoekers zelf een sprong wagen of demo’s van professionals bewonderen.  
Met ruim 300 boten en talloze activiteiten voor jong en oud is de 32ste editie van de bootshow een geweldige dag uit voor elke watersportliefhebber. De HISWA te water is van dinsdag 1 tot en met zondag 6 september te bezoeken.

Bekijk hier de promo van HISWA!
 

HISWA te water 2014

1 2 3 4