+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Neptunus trots op alle deelnemers van de Amsterdam City Swim

Komend weekend is het zover, dan gaat de vijfde editie van de Amsterdam City Swim van start! Met al meer dan een miljoen euro op de donatieteller springen aanstaande zondag ruim 2500 deelnemers in het diepe voor ALS. Neptunus bouwt niet alleen de nodige tijdelijke accommodaties maar zwemt zelf ook mee om de strijd te steunen.

Op 11 september zal de vijfde (en tevens jubileum) editie van de Amsterdam City Swim en de derde editie van de Amsterdam City Swim for Kids plaatsvinden! Ter ere van het vijfjarige jubileum is dit jaar ook de Amsterdam Late Night City Swim op 9 september georganiseerd, waar 100 deelnemers met elkaar de strijd aan gaan voor de titel “Kampioen van de Keizersgracht”.

Neptunus is bewust van haar sociale verantwoordelijkheid en draagt graag een steentje bij. De specialist in demontabel bouwen levert alle tijdelijke accommodaties die benodigd zijn voor de Amsterdam City Swim. Tevens zullen er negen collega’s en vrienden van Neptunus zelf de Amsterdamse grachten trotseren om de strijd tegen ALS te steunen.

Marc ter Haar, voorzitter van de Stichting Amsterdam City Swim en in 2012 mede-initiatiefnemer, is buitengewoon verheugd met de steun van Neptunus: “De stichting heeft met haar internationale ambitie de droom uitgesproken om wereldwijd de strijd tegen ALS aan te gaan en internationale samenwerking daaromtrent te verbeteren. Daarom zijn we op zoek naar stevige merken die ons City Swim merk sterker maken, dat ons helpt in de strijd tegen ALS en de publiciteit rondom deze nog steeds ongeneeslijke ziekte”.

Vanaf het Marine Etablissement Amsterdam staan weer een groot aantal prominenten aan de start om geld in te zamelen voor de ongeneeslijke en dodelijke spierziekte ALS. Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband is er als ambassadeur van het evenement uiteraard bij, maar olympische kampioen open water zwemmen Ferry Weertman, goed voor goud in Rio is aanwezig. Ook Beau van Erven Dorens, Edith van Dijk en het DJ-team van Radio Veronica zijn net als voorgaande jaar van de partij om twee kilometer door de grachten naar het eindpunt op de Keizersgracht zwemmen.


In de vier voorgaande edities van de Amsterdam City Swim is er bijna 6,3 miljoen euro aan donaties bijeengebracht voor de strijd tegen ALS. Meer informatie over dit mooie initiatief is terug te vinden op www.amsterdamcityswim.nl, nieuwsgierig naar de zwemroute? Klik hier

1 2 3 4