+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Neptunus straalt tijdens Waregem Koerse

Dinsdag 1 september vindt voor de 168ste editie de hoogmis van het paardenrennen plaats, Waregem Koerse. Ook dit jaar, na reeds vele succesvolle jaren, kiest de organisatie van Waregem wederom voor Neptunus als tentenleverancier voor hun prestigieuze evenement.

Sinds 1847 is Waregem Koerse uitgegroeid tot een van de belangrijkste sportieve happenings van Belgiƫ en kan het rekenen op minstens 40.000 bezoekers aan de Gaverbeek Hippodroom. Dit grootse hippische evenement is een ideale mix van sport, ontspanning, lifestyle, ontmoeting en netwerking.

Neptunus zal sterk vertegenwoordigd zijn, met onder andere twee triple dekkers en een dubbeldekker, verschillende terrassen, VIP-loge, boekingskantoren, toiletgebouwen en persverblijven. Neptunus heeft in slechts drie weken tijd het terrein de juiste allure weten te geven voor het event. Na afloop zorgt Neptunus dat het terrein weer netjes wordt achtergelaten.

De kwaliteit en uitstraling die Neptunus biedt, heeft ervoor gezorgd dat de organisatie van Waregem Koerse al sinds jaar en dag voor de Limburgse tentenspecialist uit Zonhoven kiest om de accommodaties voor de paardenraces te verzorgen. 

1 2 3