+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Neptunus levert extra ruimte voor TEFAF Maastricht

Bent u nog niet geweest? Dan heeft u nog tot en met aanstaande zondag 20 maart de tijd om de prestigieuze TEFAF te bezoeken in het MECC in Maastricht. Neptunus levert extra ruimte voor 's werelds grootste kunst- en antiekbeurs. De ‘Evolution’, een tijdelijk gebouw van Neptunus, wordt ingezet als tijdelijk restaurant.

De organisatie van TEFAF kiest al enkele jaren voor Neptunus’ ‘Evolution’ als tijdelijk restaurant vanwege de voordelen zoals onder andere de flexibiliteit en het duurzame karakter.
Ook de entree- en cateringpaviljoenen worden door de bouwspecialist geplaatst.
Niels Glandorff van TEFAF vertelt: “Toen de bestaande ruimte in het MECC voor TEFAF niet meer voldoende was, bracht Neptunus de oplossing. Naast een brasserie met ruim 400 zitplaatsen,  zijn ook de diverse tenten die de logistiek rondom de beurs ondersteunen niet meer weg te denken.”

TEFAF is de meest toonaangevende kunst- en antiekbeurs ter wereld, bezocht door handelaren, academici, recensenten en verzamelaars. TEFAF is voor duizenden belangstellenden en kunstliefhebbers dan ook het hoogtepunt van het jaar. De beurs dankt haar exclusieve reputatie aan de onovertroffen kwaliteit van haar aanbod en het hoge niveau van bezoekers. Ook musea kijken er naar uit om hun collecties te verrijken. De 29e editie van TEFAF in Maastricht telt een recordaantal van 275 topantiquairs en kunsthandelaren vanuit de hele wereld. Voor meer informatie: www.tefaf.com
 

1 2