+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Neptunus in topvorm op het Europees Kampioenschap Hockey

Wederom heeft Neptunus zijn klasse kunnen tonen op een grootschalig sportevenement. De specialist in demontabel bouwen plaatste alle tijdelijke faciliteiten voor het Europees Kampioenschap Hockey 2015, wat van 21 t/m 30 augustus jl. plaatsvond in Londen.

Zowel bij de mannen als de vrouwen streden de acht beste hockeylanden van Europa om de titel. Het toernooi, wat sinds 1970 wordt georganiseerd door de Europese Hockey Federatie, had een dubbele maar gemengde climax voor de Nederlandse equipe. De vrouwen delfden het onderspit in de shoot-out tegen de Engelse dames, na een 2-0 voorsprong te hebben weggegeven. De Nederlandse mannen waren daarentegen oppermachtig en versloegen aartsrivaal Duitsland met liefst 6-1. Het toernooi vond plaats in het Lee Valley Hockey en Tennis Center van het Olympisch Park Londen, wat plaats bood aan 30.000 toeschouwers.

Neptunus, specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen, leverde in opdracht van eventspecialist ICON meer dan 2.500 vierkante meter aan faciliteiten, voornamelijk Aluhallen. Deze tijdelijke structuren werden ingezet als hoofdingang, spelershome, retailstore en catering faciliteiten. De exclusieve Alure Globe werd ingezet als strak vormgegeven VIP-paviljoen, terwijl de kleine doch stijlvolle Mercurius tenten dienst deden als check-ins, merchandising- en informatiepunten.

Andy Nash, Senior Accountmanager van ICON vertelt: "We zijn in zee gegaan met Neptunus omdat zij een uitstekende reputatie hebben op het gebied van tijdelijke structuren voor grootschalige sportevenementen. Met hun kennis en expertise waren we in staat een tijdelijke topsportlocatie te creĆ«ren voor de beste hockeyers van de wereld. We hopen dat het publiek genoten heeft en dat dit evenement een uithangbord is voor de sport zodat ook toekomstige generaties enthousiast worden.”

April Trasler van Neptunus Ltd is tevreden met de samenwerking: “We zijn blij dat we wederom kunnen samenwerken met ICON, die onze kwaliteiten op waarde schatten. Door een zorgvuldige, efficiĆ«nte planning en ons technisch team, zijn we in staat gebleken om binnen een recordtijd van 5 dagen alle accommodaties te plaatsen op verschillende plekken van het park.”

Neptunus | Europees Kampioenschap Hockey

1 2 3 4