+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Neptunus in het geel tijdens Grand Départ Tour in Utrecht en Zeeland

Het grootste jaarlijkse sportevenement ter wereld start dit jaar op 4 juli in Utrecht. De Grand Départ is de feestelijke start van de Franse wielerronde. Na 5 jaar keert de Tour de France voor de zesde keer terug naar Nederland: een record. Neptunus, specialist in demontabel bouwen, gaat de VIP hospitality-ruimte in de startzone leveren.

Exclusieve VIP hospitality

De 90 meter lange exclusieve demontabele accommodatie wordt door Neptunus in slechts enkele dagen opgebouwd, waarna de inrichting plaatsvindt. Tijdens het evenement zullen VIP genodigden in het ruim 900 vierkante meter grote tijdelijke paviljoen ontvangen worden, alwaar ze in exclusieve Tour-sferen van de etappes kunnen genieten. Buiten het VIP hospitality paviljoen in Utrecht verzorgt Neptunus ook de tijdelijke accommodaties tijdens de tweede etappe op 5 juli naar Neeltje Jans. In en rondom de finishzone zal een door Neptunus gebouwd hospitalitydorp verrijzen.

Dorrie Eilers, directeur van Neptunus: “We zijn trots dat we ook voor het grootste jaarlijkse sportevenement ter wereld tijdelijke accommodaties bouwen. We bouwen veel  tenten en tijdelijke gebouwen voor sportevenementen, maar wanneer de Grand Départ in ons thuisland plaatsvindt, is het natuurlijk erg leuk om daar ook aan bij te kunnen dragen.”

Meer informatie over de Tour de France vindt u hier.
 

Tour de France - Grand Départ Utrecht

1 2