+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Neptunus geeft gas op Zwarte Cross!

Eindelijk is het zover! De Zwarte Cross is vandaag officieel weer begonnen. Waar het ooit allemaal mee begon, zal ook in 2015 weer een geweldig spektakel worden: Drie dagen lang muziek, stunts, theater, feest, gemoedelijkheid en op zaterdag en zondag zullen topsport en 'carnaval on wheels' elkaar in rap tempo afwisselen tijdens de inmiddels legendarische Zwarte Cross. 

Net als afgelopen jaren is Neptunus de leverancier van de tijdelijke accommodaties. Door het tekenen van een meerjarig contract is Neptunus ook dit jaar met veel trots aan de Zwarte Cross verbonden.

Neptunus is verantwoordelijk voor de volledige aluhallen infrastructuur, dit houdt in dat alle “aluminium tentconstructies” op het festival door dé specialist in tijdelijke accommodaties geleverd worden.
 
Naast de cross heeft het Zwarte Cross Festival meer dan 20 muziek- en theaterpodia en diverse themaweides. Ook dit jaar zal er weer een zeer gevarieerd programma zijn, de namen zijn reeds bekend: Normaal, Anouk, Kenny B, Flogging Molly slechts een kleine greep uit de line-up.
 
Dorrie Eilers, directeur van Neptunus: “We zijn trots dat de organisatie van de Zwarte Cross voor Neptunus als leverancier van dit spectaculaire festival heeft gekozen. We bouwen veel tijdelijke accommodaties voor festivals, maar de Zwarte Cross is natuurlijk een uniek evenement!”

 

 

1 2 3 4