+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Neptunus bouwt tijdelijke beurshallen voor Maison et Objet Parijs

Maison et Objet, Europa’s grootste en leading beurs op het gebied van wonen en interieur vond van 23 tot en met 27 januari plaats in Villepinte, Parijs. Neptunus plaatste de grote entreehal en zorgde daarnaast voor tijdelijke gebouwen die als cateringfaciliteiten werden ingezet.

In Villepinte, Noord-Parijs, bouwde Neptunus de tijdelijke entreehal met haar revolutionaire bouwconcept ‘Evolution’. De hoogwaardige tijdelijke hallen werden ingezet om extra beursruimte te creĆ«ren voor de exclusieve woonbeurs Maison & Objet, geplaatst aan de al bestaande beurshal.

Beursorganisator Reed Exhibitions zocht een volwaardige tijdelijke expo-hal, die qua uitstraling en technische eigenschappen volledig voldoet aan de huidige normen en onder alle weersomstandigheden staat. Tom Ambaum, Sales Director van Neptunus vertelt: “Reed Exhibitions France koos met onze Evolution-hal voor zekerheid, comfort en hoge kwaliteit.” Daarnaast plaatste Neptunus ook diverse Aluhallen die dienden als catering- en overige faciliteiten.

De Evolution van Neptunus bood vanwege haar flexibiliteit, hoogwaardig en materiaalgebruik en uitstraling de ideale oplossing. De Evolution is een revolutionair semipermanent gebouw, geheel in eigen huis ontwikkelt door Neptunus. Door het materiaalgebruik, grote vrije overspanning, onbeperkte lengte en flexibiliteit in uitvoering is de Evolution voor vrijwel iedere toepassing geschikt.

Maison et Objet viert dit jaar haar 20-jarig jublileum. De beurs vindt twee keer per jaar plaats. Tijdens de laatste editie werden 83.000 professionals uit de woon- en interieur branche verwelkomd.

Maison et Objet

1 2 3