+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Neptunus bouwt pitboxen voor Red Bull Zeepkistenrace

De Red Bull Zeepkistenrace komt naar Nederland! Zaterdag 16 mei 2015 is de Cauberg in Valkenburg het decor voor de Nederlandse editie van de Red Bull Zeepkistenrace. Het gaat om focus, snelheid en creativiteit.

Het wordt de spectaculairste editie ooit, want alle remmen gaan letterlijk & figuurlijk los. Voor het eerst in de historische zeepkistengeschiedenis vindt de race plaats op een berg met 12% dalingspercentage. Het parcours is 480 meter lang en heeft meerdere obstakels, waaronder een chicane en meerdere jumps.

Na Red Bull Crashed Ice, Red Bull IceRink en verschillende race-evenementen heeft de producent van energiedrankjes Neptunus gevraagd om alle zeepkisten van een pitbox te voorzien. Neptunus bouwt met trots tientallen paviljoententen van het type Mars.

Dorrie Eilers, directeur Neptunus: ‘Deze tenten zijn door hun vorm de perfecte keuze als het gaat om stijl en sfeer. Een ideale plek voor de teams om zich voor te bereiden op de spectaculaire afdaling. Wij wensen alle deelnemers succes, maar vooral heel veel plezier!’

Bekijk hier de track-animatie van wat de teams te wachten staat.

1