+31 77 462 24 44
Terugbel service
Direct contact opnemen

Neptunus bouwt exclusieve VIP–accommodaties voor de 24 uur van Le Mans

Op 14 juni gingen 168 coureurs van start voor de 2015 editie van de 24 uur van Le Mans. Neptunus, specialist in demontabel bouwen, werd geselecteerd voor het bouwen van exclusieve VIP-accommodaties voor Toyota, Ford en Aston Martin.

De tijdelijke structuren werden binnen enkele dagen opgebouwd door het team van Neptunus. Voor Toyota werd een twee verdiepingen tellende ‘Evolution’ geplaatst met een totaal oppervlak van 450 m2 voor VIP-hospitality.

Evolution
Een structuur van hetzelfde type bleek de oplossing voor Ford, die vanwege de moderne, strakke uitstraling zich uitstekend leende voor branding van het automerk. De tijdelijke accommodatie van Aston Martin werd uitgerust met een 20 meter brede luifel, compleet met glaspanelen, terras en balkon.

Na afloop van het evenement zijn de structuren gedemonteerd en worden alle onderdelen weer ingezet voor toekomstig gebruik als VIP-ruimte, sporthal of winkel. Tom Ambaum, Global Sales Director van Neptunus legt uit: “Vanwege de snelle opbouw, grote vrije overspanning, hoogwaardige uitstraling en etagevloeren voldeden deze structuren volledig aan de wensen voor dit prestigieuze race evenement. We zijn trots dat Toyota, Ford en Aston Martin onze kwaliteiten op waarde weten te schatten.”

Neptunus | 24 uur van Le Mans

1 2 3 4 5 6